Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen férfi az,akinek 30...

Milyen férfi az,akinek 30 évesen nincs 2 havonta 5 ezer forintja,amit nőre költene?

Figyelt kérdés
Nincsen pasim stb. Csupán egy bizonyos pasi felhozatalról beszélek,akiknek irreális elvárásaik vannak, úgy hogy szakadt ruhában járnak, büdös régi cipőben, nem tudják meghívni a kiszemelt csajt, és egy szál rózsát se tudnak hozzá vágni, és még fokozhatnám azzal,hogy az anyjával lakik,stb...
2022. nov. 7. 01:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
32%

Látom a sok sóher lúzer magára ismert..:D

Azért piára remélem futja, ha már nem szakadt ruhára nem.

2022. nov. 7. 05:12
 12/30 anonim ***** válasza:
84%
Lúzert csak egyet látok, akinek annyira megkeseredett az élete, hogy már online is megállapítja hogy valaki milyen ember, ja persze mindenki magából indul ki igaz?
2022. nov. 7. 05:33
 13/30 anonim ***** válasza:
79%
Előrelátó .
2022. nov. 7. 06:01
 14/30 anonim ***** válasza:
79%
Okos, bölcs.
2022. nov. 7. 06:02
 15/30 anonim ***** válasza:
73%
Már most tudja, hogy az a nő aki ennyit akar, annak semmi nem elég és semmiben nem lesz köszönet amint elvette feleségül.
2022. nov. 7. 06:11
 16/30 anonim ***** válasza:
74%
De ti nők,ti élhettek mamával, nagyanyóval ugye? Ahová egy teára sem mehet fel még a barátnőtök sem,hogy ne banyamorgást halljon? És ne szuper öregség-szag legyen a lakásban.Ez mind természetes, mint ahogy az,hogy férfinek legyen lakása,ahová mamóéktól megszabadulva befészkelhettek...Igaz?
2022. nov. 7. 06:17
 17/30 anonim ***** válasza:
70%
16-os téged az igazmondásodért nagyon lefognak pontozni.
2022. nov. 7. 06:29
 18/30 anonim ***** válasza:
64%

Az előre látóval egyet értek. Micsoda felszínes aranyásó a kérdező. (a kincs nem a felszínen hanem a mélységben van).

Persze! Ma egy szál rózsa, holnap egy luxusautó. Engem ne a szép ruhámért szeressenek hanem a gyönyörű benső ért 😅

2022. nov. 7. 06:42
 19/30 Katona Dius ***** válasza:
85%

Nőként mondom, le van szarva,ha szülővel lakik. Az nem jelent semmit. Lehet csak nem akar egyedül fenntartani egy lakást,ha szülőknél van hely,de pl belead a közösbe.

Vagy van otthon valami,ami miatt otthon marad segíteni,mert így egyszerűbb,mint hazajárogatni. Pl beteg családtag, föld, bármi.

Vagy mint a mi esetünkben volt, annyit kellett leadni otthon,hogy nem tudtunk eleget félre rakni a költözéshez. Kelle egy bizonyos alap,ha albiba akarsz menni: kaució, hűtőre, mosógépre való,stb pár száz ezer. Tőlem is, férjemtől is elszedték a pénzt mindig, arra hivatkozva,hogy nem marad elég ételre. Lehet sok mindent mondani,de ha azt látod,hogy az öcséd is éhezik, inkább odaados azt a nyomorult pénzt. Lehet azt mondani, el kell költözni,de ha noncs annyid,hogy megindulj, baszhatod. Még úgy is jobb,mint az utcán. Férjeméknél volt olyan is,hogy télen,mikor sok volt a fűtés miatt a rezsi,akkor após kikapcsolta a bojlert,hogy a vízen és a villanyon is sporoljanak. Heti egyszer kacsolta be,akkor volt fürdés. Így két választás volt. Vagy heti egyszer megfürdött az illető meleg vízben, vagy hét közben is hidegben, és megfázott,mert fűtés se nagyon volt,mert nem mindig jutott tüzelőre.

Szóval nem mondig kell leszólni valakit első látásra. Igen, én is tapasztaltam, hogy vannak azok a fickók akik saját döntésből tök trehányak, és igénytelenek magukra, emelett várják a bonba nőt,mert nekik az a minimum. És minden nő ku.rva mert nem kezdenek velük és csak a pénzes pasikra hajtanak.

Vannak ilyenek is,igen. De nem mind. Van,aki annyira kevésből él,hogy örül ha kajára futja, a ruha meg a dezodor sokadlagos. És nem mindig azért élnek így,mert lusta trehányak. Hanem mert segítik a szüleiket, vagy bármi más oka lehet annak,hogy a fizetése nagy része elmegy. Hitelt fizet,bármi.

Végül sikerült össze költözni, megházasodni, normális életkörülményeket megteremteni. Anyósomék mai napig isznak, a fizetésük nagy része elmegy piára. Látják,mi milyen módon élünk, jönnének mindig kunyizni. Egy 10est aggyámá, egy 5öst, 20ast. Az első pár hónapban adtunk. Utána nem. Semmi nem változott, amit adtunk ment piára. Én nem finanszírozom az alkoholizmusukat. Férjem sem. Én vagyok a szemét meny,mert biztos én nem engedem,hogy pénzt adjon. De ha én úgy döntenék, adok nekik, férjem ki is szedné a kezemből a pénzt,hogy biztos hogy nem.

2022. nov. 7. 07:29
 20/30 NTBS ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés, mert egyénfüggő. Van, aki skót és akad olyan is, aki nem költhet többet. Van egy férfi ismerősöm, akinek sok hitele van és ezért nincs egy fölösleges forintja se. Illetve van, aki kényelmi okokból lakik otthon.
2022. nov. 7. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!