Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Apakomplexus toxikus apa miatt?

Apakomplexus toxikus apa miatt?

Figyelt kérdés

Nem szeretném a teljes történetemet leirni, mert senkit nem érdekel valószínűleg, de elég toxikus az apám. 20 éves lány vagyok, és mar lassan 1 éve 0 kommunikáció van köztünk, előtte se volt. 4 éves voltam mikor elvaltak, 10 évig nem keresett minket a hugommal, utána mikor érdeklődött irántunk csak rosszabb lett. Sose lehet rá számítani, sose kért bocsánatot, ő sose volt hibás, mindig mindig mi, mindenki más fontosabb volt mint a saját gyerekei.

Volt velem egyidős barátom akibe szerelmes voltam, de sajnos vagy nem sajnos volt kapcsolatom egy 40 éves férfivel is, bár kapcsolatnak nem volt nevezhető.

Sokaig azt hittem, hogy csak azért vonzodtam hozzá mert egy érett intelligens férfiról van szó akinek nem 5 éves szinten van az agya, de rajottem hogy nem.

Lassan azon a szinten vagyok, hogy jól néznek ki a korombeliek de az apjuk megjobban... és nem tartom ezt jónak. Nyilván gondolom apam miatt alakult ki, mert sose volt ott és bár nagyon jó nevelésben nőttem fel, anyukám mindig velem volt, de mintha valahogy mégis hiányzott volna, elvégre egy gyereknek általában az a jó hogyha mindkét szülőjetol kap szeretetet (vannak speciális esetek mikor nem)

Lehet ezzel valamit kezdeni? Nem szeretnék 40 evesekkel együtt lenni, de azert mégis inkább azok tetszenek meg.

2022. nov. 4. 18:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem😅 nekünk azért bonyolultabb a kapcsolatunk
2022. nov. 4. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
11 év van köztem és a párom között, de kell is annyi. A pasik másként gondolkodnak, kell az a plusz év. Később nő be a fejük lágya, így szokták mondani. Azzal legyél, akivel jól érzed magad. Ennyi.
2022. nov. 4. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
16%

Aztán majd amikor ő 55 éves lesz és nem áll már fel a farka akkor leszel te 44 éves, kb a libidód csúcsán. Mindegy kell annyi..

Vagy amikor majd 66 lesz te meg 55...

2022. nov. 4. 18:56
 4/6 A kérdező kommentje:
3: köszönjük ezt az értelmes hozzaszolast, megjo hogy ennyiből meglehet ismerni az embert 🤭
2022. nov. 4. 18:56
 5/6 A kérdező kommentje:

4: ezzel egyetértek!:)

5: szerinted ez érdekel bárkit is?

2022. nov. 4. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
igaza van a 3-asnak.
2023. febr. 17. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!