Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezek az emberek fehérek?

Ezek az emberek fehérek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. nov. 2. 17:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a képeken levő emberek egyik szülője barna bőrű, a másik meg fehér bőrű.
2022. nov. 3. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, nyilván fehéreknek is lehet göndör haja (nekem is az), de nem ennyire. Olvass utána a rasszok jellemzőire.
2022. nov. 3. 21:20
 13/18 A kérdező kommentje:

De akár lehet ilyesmi. Én már láttam.

[link]

[link]

Ez az első lányról ( első 3. nap)

A gyereke ilyen lett és az apa teljesen fekete volt. De nem az a nagyon sötétbőrű fekete.

Lehet valakik ismerik is kinek a gyereke. Ebből nézve most akkor fehér lehet vagy inkább fekete/mixelt (mindenki mást írt).

2022. nov. 4. 11:11
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Amelyik fehéret te ilyen göndör hajjal láttad, az dauerolt lehetett. A fehéreknek genetikailag nem göndörödik ilyen telefonzsinór szerűen a haja. Szerintem ez a csaj részben fekete, csak egyenesíti a haját. De mindegy mit mondunk, úgyis erősködsz, hogy fehér🤣
2022. nov. 4. 12:34
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A latinamerikai se feher. Ha epp nem barnult le,akkor is mas tonusu a bore,mint a feherembernek. Ott va n pl Kim Kardashian. Smink nelkul lathatod ,h barna elszinezodes van a szeme alatt,ami a nem feheremberre jellemzo. Feherembernek kekes a szeme alatt nem barna.
2022. nov. 4. 15:16
 16/18 anonim válasza:
lightskin mindegyik 🤙🏿
2022. nov. 14. 09:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Egyik sem fehér (kaukázusi).

Mind kalergi, különböző szinteken. Van amelyiken mongolredő is látszik.

A keverék embereknél is van domináns látható öröklődési jegy, ami könnyebben öröklődik. A gyapjas haj, meg a mongolredő mindig.

2022. dec. 5. 04:29
 18/18 A kérdező kommentje:

Szerintem akkor is furcsa. És ezt nem azért mondom, hogy győzködjek itt bárkit is,hogy fehérek, de teljesen ugyanolyan volt az egyikük bőre amikor egy fehér emberrel egymás mellett álltak.

[link]

És ehhez képest amit a feketéknél mondanak lightskinnek nála sokkal sötétebb.

[link]

2022. dec. 15. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!