Nőként, én ezt a dolgot teljesen megértem.
Elég kevés a normális, nyilvános WC, és ez nem olyan dolog, amit az ember a végletekig tartani tud. Nem is szoktam szóvá tenni, ha ilyet látok.
Ha tehetem akkor nyilván nem. Bemegyek vendéglátó helyre, benzinkútra, gyorsétterembe. Persze megesik, hogy nincs választás.
Egyszer egy ingyenes rendezvényen voltunk haverral, de nem voltak WC-k. Elindultam hát az úton keresni legalább egy csendes helyet. Erre jött végig mögöttem egy lány, előre éreztem, hogy milyen hülyén érezheti már magát, hogy folyton hátrafelé nézelődök. Közben meg csak azt néztem, mikor tűnik már el, mert majd behugyoztam.
Végül csináltam 1-2 kanyart, mondom remek lemaradt. Találtam egy csendes kis beugrót valami üres telek mellett, annak rendje-módja szerint kiengedtem ami ki akart jönni, lerázom, elteszem, megfordulok és ahogy kiléptem a beugróból konkrétan majdnem neki ütköztem a lánynak. Láttam a halálra rémült tekintetét, az ő szemszögéből full úgy nézett ki az egész, mintha végig csak arra vártam volna, mikor támadhatom meg :D
Persze gyorsan húztam is el a csíkot.
Mondjuk olyat én is láttam, hogy nő szart egy bokorba.
A vicces az, hogy gondolom ő a park felől ment oda, elbújt a bokrok közé aztán nyomta kifelé.
Közben meg a segge konkrétan a város fő utcája felé világított, és a buszról mindenki azt nézte, hogy valaki éppen tolja ki a kábelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!