Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt hogyan lehet illedelmesen...

Azt hogyan lehet illedelmesen megfogalmazni, hogy valakivel azért nem tartom a kapcsolatot, mert nagyon beképzelt?

Figyelt kérdés
Valaki fogja ezt tőlem kérdezni, aki viszont nagyon kedveli (imádja) az illetőt, de szeretnék jóban maradni vele is azért. Ha csak simán megmondom neki, hogy beképzelt, akkor arra azt mondja, hogy nem is, és engem fog leírni.
2022. nov. 2. 16:14
 1/5 Laylah ***** válasza:
100%
Különböző az életszemléletetek, látásmódotok, ami hosszabb távon csak konfliktusokat szül.
2022. nov. 2. 16:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

És ha az illető erre rákérdez, hogy na de miért különböző, és én ennek a kielemzésébe nem akarok belemenni, arra is tudsz valami diplomatikusat tanácsolni?

2022. nov. 2. 16:31
 3/5 Laylah ***** válasza:
100%
Hát mert ilyennek születtetek. :D Erre nem lehet értelmes választ adni. Nem vagytok hasonlóak és kész. Te x dolgot szeretsz, ő y-t. Te pl. csendesebb, átlagosabb vagy inkább, ő pedig sokszor elmegy a kirívó, extrém irányba vagy esetleg nagyhangú, bevállalós, ilyesmik.
2022. nov. 2. 16:36
 4/5 anonim ***** válasza:
60%

Nincs időd mindenkivel egésznap írogatni ennyit kell mondani.Nem is értem amúgy miért kell neked magyarázkodni?:)

Legegyszerűbb ez hogy nincs időd:)

2022. nov. 2. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mondd azt , hogy kicsit túlértékeli önmagát, de ha tényleg nem akarsz vitát, mondd, hogy más barátaid vannak és nincs időd ezzel a személlyel keresni a kapcsolatot.
2022. nov. 2. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!