Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért anonim itt mindenki?

Miért anonim itt mindenki?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 15:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Hát igen :)
2022. nov. 2. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Régen azt gondoltam, hogy jó lenne, ha mindenkinek lenne beazonosítható felhasználóneve, és legalább lehetne látni az általános kamu kérdezőket.

De igazából akkor is csinálna a kamus 10-20 másik felhasználót és ártatlanul mondhatná, hogy azt nem ő kérdezte.

Vagy az lenne mint mostanában, hogy az agresszívak már név alapján rászállnának a felhasználóra. Nekem is voltak "gyűlölőim" akik le is írták, hogy már "elvből" lepontoznak még akkor is ha egyet értenek amúgy, meg hogy élőben így és úgy bevernék a pofámat... mondom hajrá :D

Vagy volt, hogy írtam ki kérdést lelki jellegű meg párkapcsolati problémával kapcsolatban és valami beteg válaszoló utána minden kérdéshez azt linkelgette, valami "mi van sosem lesz nőd" szöveggel kiegészítve.

Szóval marad az anonimitás mert így nem kötik össze a válaszaimat.

2022. nov. 2. 18:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ne higgyétek, hogy arccal más.

Facebookon benne vagyok csoportokba, túrázás, kéktúra. Na ott vannak a tipikus megmondóemberek, akik azonnal vérig sértve érzik magukat, ha olyat hallanak, hogy például valaki futva csinálta a kéktúrát.

Jönnek azzal, hogy hát a kéktúra nem erről szól, hanem arról hogy nézelődj és megismerj mindent nem csak a rohanásról és kötelező házi feladatként nézzed most rögtön végig a Másfélmillió lépést azonnal.

Közben meg a futó olyan beszámolót írt, amit élvezet volt olvasni, szebb fotókat készített mint bárki más. De mégis csak addig olvastak a támadói, hogy "futott, tehát utáljuk".

2022. nov. 2. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Biztos beszart attól, hogy lekövethető, mert pár órája még írta a nevet ennél a kérdésnél. :D

Rá is kerestem. De a "Mizantróp kérdése: site:www.gyakorikerdesek.hu" keresésre nem mindig volt meg a rendes találat. A Google kiadta kérdéseket, de passzoló nevet se kérdésnél se (később) válasznál nem találtam.

Csak ez maradt meg az utókornak. :)

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__baratok-baratsagok__..

2022. nov. 2. 18:15
 15/15 anonim ***** válasza:
67%
Ott az ip, a cookie, plusz írásból is lehet következtetni, hogy ki -kicsoda. Engem nem nagyon izgat, időtöltésnek így, hogy nincs face, plusz feszültséglevezetés, segítségnyújtás másoknak (bár szerintem a kérdezők 90 % -a lesz.rja, hogy mi a megoldás a kérdésére, és más véleménye sem érdekli annyira, csak megerősítést vár).
2022. nov. 2. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!