Miért anonim mindenki? Már egy nick névvel sem merik vállalni a véleményüket az emberek?
Nekem vannak olyan élethelyzeteim, hogy ha nincs mellé fél órás magyarázat, akkor ütik egymást és azonnal trollnak vagy unatkozónak néznének, nick nélkül viszont nem látszik, hogy én tettem fel mind a kettő kérdést és így kapok rájuk értelmes választ.
Láttam már ahol durván belekötöttek egy hasonló szituba, pedig lehet, hogy a kérdező is csak olyasmi volt mint én.
Pl. nekem a szüleim elváltak, mind a két oldalról van 2-2 tesóm, az egyik oldal átlag normál anyagi hátterű, a másik nagyvállalkozó, pénzes, mind a kettő oldalnak vannak jelentős furcsaságai, de teljesen eltérők egymástól.
Nem mindig szeretem egy-egy kérdésnél meghivatkozni, hogy anya+nevelő apa vagy apa+nevelő anya, vagy hogy apai vagy anyai ágon tesók stb. Szimplán családként teszem fel a kérdést, egy nick névvel viszont gyorsan kitűnnének a különbségek.
Volt már a kérdés, nem kéne visszanézni?
A lényeg: ha név is van, arra sokan rászállnak.
Volt olyan, akit így lenulláztak, vagyis lement a %-a egy számjegyűre.
Ezen kívül guglival ki lehet innen nézni az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!