Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes emberek mi miatt lesznek...

Egyes emberek mi miatt lesznek öngyilkosok?

Figyelt kérdés
Milyen dolgok miatt látja az ember hogy ez az egyetlen kiút?

2022. nov. 1. 21:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%

Szerinted?8 milliárdan vagyunk,nem tud mindenki beilleszkedni a mókuskerék világába.

Márpedig sokan lecsúsznak,először anyagilag,majd egészségügyileg.

Hajléktalan nem akar lenni senki,másokra szorulni,szorongásban élni,fizikai fájdalmat elviselni.

Egy részük nem bírja,és feladja.

2022. nov. 2. 03:07
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
Én családom miatt nem akarok öngyilkos lenni, viszont utálom az életet. Évmilliárdokon keresztül nem léteztem és semmi bajom nem volt, aztán megszülettem és azóta csak szenvedek. Szörnyű. Alig várom, hogy végre meghaljak és újra ne kelljen semmit csinálnom, éreznem, újra a semmibe kerüljek, amiben voltam évmilliárdokon keresztül és rendkívül jó volt. Számomra ez mindig úgy lesz, hogy nem lenni>lenni. Semmilyen esetben se jobb lenni, mint nem lenni.
2022. nov. 2. 05:20
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

Napra pontosan,öt évvel ezelőtt mondta az az ember,akit eddig legjobban szerettem a világon ,hogy " a szívnek nem lehet parancsolni ", mindezt mosolyogva..

És elhagyott..

Összedőlt egy több éves álom,boldogság, nagyjából minden, ami nekem a világot jelentette...

De mégsem akartam magam megölni,mert más hitványsága nem ér ennyit.

Azóta sincs senkim,de felálltam a földről,és ha a mókuskerékbe nem is léptem vissza,de élek .

De ismerek olyat, akik lakást,társat,mindent elveszítettek fél év alatt.Ketten eldobták az életet.Nehéz újrakezdeni úgy,hogy az ország, a társadalom csúszik le,mentálisan maga is beteg..

Egyéne válogatja, ki hogy tudja a veszteséget kezelni.De maga az öngyilkosság nem gyávaság.Nagy erő kell hozzá,még csak azt sem mondanám,hogy kattantság...

2022. nov. 2. 06:09
 14/24 anonim ***** válasza:
75%
12-es, tök jól megfogalmazás! Valahogy én is úgy érzek. Várom már nagyon a végét ennek az életnek!
2022. nov. 2. 06:25
 15/24 anonim ***** válasza:
64%
A depresszió egyik viszonylag ritkán említett tünete, hogy az ember egyre fáradékonyabb. És ha nem kap megfelelő szakorvosi segítséget, vagy nem tudja megvenni a gyógyszert, ez csak egyre rosszabb lesz. De közben ott van, hogy munkába/iskolába menni kell, és teljesíteni is kell, ami elég nehéz, ha valakinek ahhoz sincs elég ereje, hogy kikeljen az ágyból. Emiatt lecsúsznak, elvesztik a munkájukat/kidobják őket az iskolából, és onnantól már tényleg nem látnak más kiutat, csak a halált. (Ezért is lenne nagyon fontos kivizsgálni, mikor egy gyereknek rosszabbodik a teljesítménye az iskolában, de erre sajnos nincs kapacitás.)
2022. nov. 2. 07:06
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
#15 Nincs kapacitás, mint oly sok másra sem. Én most pont ebben az állapotban vagyok. Fáradok és lanyhulok. A munkámat még maximálisan elvégzem. Pénzt keresek, mert muszáj enni adnom a szeretteimnek. De nem telik el úgy óra, hogy a halàl gondolata meg ne forduljon a fejemben.
2022. nov. 2. 09:12
 17/24 anonim ***** válasza:
3%
Kérdezd tőlük!
2022. nov. 2. 11:23
 18/24 anonim ***** válasza:
42%

Munkatársam mesélte, hogy már attól rossz kedve lett, hogy a saját testvérével beszélt.

Az illető Németországban él, dolgozik, átlag 8 ezer Euro-t keres de most túlórák és bértámogatás miatt 10.000+ Eurót kapott...

Ember...10 ezer Euro... Itthon meg ha keresel 5-600 ezret, akkor már a véredet kívánja a sok proli. Persze, hogy kilátástalan minden.

2022. nov. 2. 15:49
 19/24 020310192051759397 ***** válasza:
75%
kilátástalanság; anyagi gondok; hirtelen bekövetkezet haláleset; mentális zavar: depresszió, bipoláris zavar, skizofrénia, alkolizmus, drog probléma; problémák a társas kapcsolatokban; egészségügyi probléma, ritkábban ezt bizonyos közösségekben, szektákban, kultúrákban rituális okból is elkövethetik.
2022. nov. 3. 21:19
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Legtöbbször nincs egy konkrét ok. Van, hogy lassan minden rétegekben egymásra rakódik. Olyan is van, hogy már egyszerűen csak nem látjuk az élet értelmét, üresek vagyunk. Nincsenek vágyaink, céljaink és úgy érezzük nem vár ránk semmi.
2022. nov. 7. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!