Egyes emberek mi miatt lesznek öngyilkosok?
Szerinted?8 milliárdan vagyunk,nem tud mindenki beilleszkedni a mókuskerék világába.
Márpedig sokan lecsúsznak,először anyagilag,majd egészségügyileg.
Hajléktalan nem akar lenni senki,másokra szorulni,szorongásban élni,fizikai fájdalmat elviselni.
Egy részük nem bírja,és feladja.
Napra pontosan,öt évvel ezelőtt mondta az az ember,akit eddig legjobban szerettem a világon ,hogy " a szívnek nem lehet parancsolni ", mindezt mosolyogva..
És elhagyott..
Összedőlt egy több éves álom,boldogság, nagyjából minden, ami nekem a világot jelentette...
De mégsem akartam magam megölni,mert más hitványsága nem ér ennyit.
Azóta sincs senkim,de felálltam a földről,és ha a mókuskerékbe nem is léptem vissza,de élek .
De ismerek olyat, akik lakást,társat,mindent elveszítettek fél év alatt.Ketten eldobták az életet.Nehéz újrakezdeni úgy,hogy az ország, a társadalom csúszik le,mentálisan maga is beteg..
Egyéne válogatja, ki hogy tudja a veszteséget kezelni.De maga az öngyilkosság nem gyávaság.Nagy erő kell hozzá,még csak azt sem mondanám,hogy kattantság...
Munkatársam mesélte, hogy már attól rossz kedve lett, hogy a saját testvérével beszélt.
Az illető Németországban él, dolgozik, átlag 8 ezer Euro-t keres de most túlórák és bértámogatás miatt 10.000+ Eurót kapott...
Ember...10 ezer Euro... Itthon meg ha keresel 5-600 ezret, akkor már a véredet kívánja a sok proli. Persze, hogy kilátástalan minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!