10 èv után számít az igazság?
Figyelt kérdés
10 èvvel ezelőtt páran megutáltak. Teljesen joggal, nem is zavart, meg az egèsz törtènet nem èrdekelt. A story, hogy egy haverom lefeküdt az akkori párjával, èn meg (gyerekes módon) szètszedtem az akkori kapcsolatát. Annyi különbsèg, hogy èn odaálltam amit tettem, viszont az akkori haverom viszot lapított... Tegnap egy közös ismerős felhozta a tèmát massangeren, de nem válaszoltam. Ha elmondom a teljes storyt, az számít valamit, vagy engedjem el annyival, hogy volt ami volt... Ès hagyjam a teljes igazságot2022. nov. 1. 11:49
1/5 A kérdező kommentje:
*akkori párommal feküdt le
2022. nov. 1. 11:50
3/5 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkozom èn is mert nem vagyok egy múltban ragadt ember...
2022. nov. 1. 11:55
4/5 A kérdező kommentje:
Meg valahol úgy èrzem, hogy ennyi ideig senkit nem èrdekelt....
2022. nov. 1. 12:00
5/5 anonim válasza:
Szerintem elmondhatod, hogy mi volt a háttérsztori, ha így kifejezetten kérdezik. 10 év után már annyira mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!