Mikor éreztétek magatokat utoljára boldognak?
Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 20:44
1/23 anonim válasza:
Tegnap este a 10. sör után mikor már a pulton azért támaszkodtam mert nem tudtam volna megállni a lábamon.
Azt se tudom hogyan kerültem haza.
3/23 Noren1989 válasza:
Kb 12perce.
Összenéztem a nagy macskàmmal, lassan pislogott, majd én is.
5/23 anonim válasza:
Már majdnem 3 éve, amikor végre megvettem a repülőjegyeket álmaim utazására, amire évtizedek óta vágytam.
Aztán a covid miatt ment az egész a levesbe.
6/23 anonim válasza:
3 éve mikor azt hittem elég gyógyszert vettem be, és soha többé nem fogok felébredni.
7/23 anonim válasza:
Mostanában mindig vannak boldog pillanataim
Pl jól sikerült vizsga az egyetemen, vagy csak szimplán jó kedvem van, aztán hamar rossz kedvem lesz amikor eszembe jut, hogy nincsenek barátaim, nincs akit elhívhatnék pl egy diplomaosztómra, vagy csak szimplán a szülinapomra, nincs barátnőm stb.
Szóval sokszor vagyok boldog de mindig csak rövid időre.
8/23 anonim válasza:
Attól függ. Tulajdonképpen azt se tudom, mi az a boldogság. Egy jó zene meghallgatása is annak számít? Mert akkor mondhatjuk, hogy néhány perce. Vagy egy fénysugár az életemben? Akkor néhány éve.
9/23 anonim válasza:
Nem tudnám megmondani, nem rémlik ilyen pillanat. Ha volt is, több, mint 15 éve fordult elő.
10/23 anonim válasza:
Nem olyan régen, amikor meghallgattam az egyik kedvenc dalomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!