Melyikből van több? Férfi vagy nő hipochonderből?
Figyelt kérdés
Melyikkel találkoztatok gyakrabban?Én több férfit ismertem aki rettegett a betegségektől, urulogiai vizsgálatokra járt feleslegesen félelemből. Vagy a nők jobban hipochonderek mert többet tisztálkodnak?2022. okt. 29. 21:41
A kérdező szavazást indított:
Nő
Férfi
75% férfi 25% nő
75%nő 25% férfi
30 szavazat
1/7 A kérdező kommentje:
Ha a férfiaknak a máv wcre kell ülniük nagy dolog elvegzése miatt már kipárnázzák wcpapírral óvatosan ülnek rá. Ugyanez bentinkutakon. Bele se fondolnak hogy mi nők minden egyes pisiléskor ugyanezt atéljük. Cinizmus a ferfiak részéről.
2022. okt. 29. 21:45
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, milyen körökben mozogsz, de szerintem a legtöbb férfi gyakorlatilag soha nem jár urológiára, indokolatlanul oda járni elég extrémnek tűnik.
3/7 anonim válasza:
Én férfiként sosem párnázok ki semmit. Soha nem kaptam el semmit.
4/7 anonim válasza:
Tobb ferfi hipochondert ismerek mint not.
5/7 anonim válasza:
Én sokkal több betegségektől rettegő nőt ismerek, mint férfit.
6/7 anonim válasza:
En nokent is immunis vagyok ilyen fertozesekre :D plusz letezik mar noi pisiloeszkoz, nagyon higienikus
7/7 A kérdező kommentje:
Én sok olyan férfi véleményèt olvastam más oldalakon hogy gyakorlatilag rettegnek a nemi betegsegektől
Óvszerhasznalat nem jut eszükbe?
2022. dec. 13. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!