Ha este, és reggel is betegek vagytok mi alapján mérlegeltek, hogy dolgozni mentek aznap?
Figyelt kérdés
Pl nátha hőemelkedés, torokfájás, torokgyulladás2022. okt. 27. 17:01
11/17 anonim válasza:
Sajnos egyedül vagyok alkalmazott, így az is közrejátszik, hogy mennyire van sok munka a következő napokra és mennyire sürgős megcsinálni. Ritkán vagyok nagyon beteg szerencsére. Ha érzem este, hogy kicsit fáj a torkom,mert megfázhattam, akkor bemegyek. Viszont hónap elején egyik vasárnap reggelre borzasztóan fájt a torkom és nagyon rosszul voltam, így egyértelmű volt, hogy nem megyek hétfőn. Nem is bírtam volna ki a napot.
Most a héten nagyon fáj a gyomrom sajnos,de muszáj vagyok menni, mert rengeteg a munka. Tegnap végig szenvedtem, de nincs aki helyettesítsen. Szóval összességében sok választásom nincsen.
N
12/17 anonim válasza:
Téged nem zavarna, ha a kollégád tőled egy méterre 5-10 percenként fújná az orrát és tüsszögne egész nap?
13/17 anonim válasza:
Eszembe jut a fönök tajtékzó pofája, meg hogy mi lesz ha én most beteget jelentek, 2 hét múlva pedig a gyerek lesz esetleg beteg. Ilyenkor már nem is vagyok beteg.
14/17 A kérdező kommentje:
12 nem zavar ez van inkább sajnálom
2022. okt. 27. 18:49
15/17 anonim válasza:
Jobban zavar ha csinalhatom az o munkajat is... Nalunk ha hianyzik vki a tobbiekre harul az o dolga is. Igy altalaba "betegen" is bemegyunk. Meg sok penz is kiesne
16/17 anonim válasza:
Azt hittem így a covid után mar alap hogy nem megyünk be betegen és fertőzzük meg a kollégákat. A munkáltatónak is jobb ha csak 1 ember hiányzik es nem 3 aki elkapta.
17/17 anonim válasza:
A kovid semmit se befolyasolt mert kb senkit se erdekelt.. max oregeket meg betegeseket. Ha 5en 13 oraba egesz nap porgunk es ugy van meg a melo, es vki nem jon be.. meg se lehet csinalni.. meg hat baratok is lettunk mar. Nem szivatjuk egymast
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!