Mi a legrosszabb tulajdonságod?
Figyelt kérdés
Nekem az, hogy barátságtalan vagyok.2022. okt. 27. 08:40
11/21 anonim válasza:
Nem akarok bzinak tünni. De Daisy Taylort nagyon meg#####!
12/21 anonim válasza:
Lusta tudok lenni, kicsit nehezebben veszem rá magam a nyelvtanulásra pedig jó eszem van hozzá.
Türelmetlen vagyok, de az nagyon. Utálok várni, míg valaki mondjuk megérkezik, vagy egy ruhára hogy leértékeljék, vagy egy szolgáltatásra hogy szerelő. Mindent rögtön szeretnék. Szóval ingerült tudok lenni a várakozástól.
13/21 anonim válasza:
Az, hogy hiszek az embereknek.
Pedig nem kéne, mert nagyon nagy pofonokat kaptam már...
14/21 anonim válasza:
Gyengeség és amik ebből következnek. Múltba vágyódás, halogatás, konfliktuskerülés, alacsony önbecsülés, teljes elzárkózás az emberi kapcsolatoktól, függőségekbe menekülés a valóság elől.
15/21 anonim válasza:
Kóros egyedüllét-igény, sokat agyalok dolgokon.
16/21 anonim válasza:
#17:
"Kóros egyedüllét-igény"
Nézd a dolog jó oldalát! Itt egy csomóan a magány miatt panaszkodnak napi szinten, neked legalább nincs ilyen problémád.
17/21 anonim válasza:
Az a hibám hogy hibátlan vagyok
18/21 anonim válasza:
Csóró vagyok így nem találok magamnak nőt, ez a legnagyobb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!