Melyik a legrosszabb tulajdonságod és szokásod?
Figyelt kérdés
2022. aug. 25. 15:02
1/14 anonim válasza:
Hogy türelmetlen és hisztis tudok lenni. :(
3/14 anonim válasza:
Az, hogy leállok vitatkozni idióta emberekkel, holott semmi értelme
És nem vagyok elég türelmes
4/14 anonim válasza:
Lusta vagyok, halogatok mindent. A fontos dolgokat is. Motiválatlan is vagyok.
5/14 anonim válasza:
Az előttem válaszolók konkrétan felsorolták az én tulajdonságaimat is.:P
6/14 A kérdező kommentje:
Meg az enyémet is!
2022. aug. 25. 16:34
7/14 anonim válasza:
Ingerlékeny, türelmetlen, halogatós, lusta típus vagyok. Ha házimunkàról van szó van, hogy sokáig halogatom, de a tanulással is úgy vagyok, hogy inkább az utolsó pillanatban. Legutóbb fegyverismereti vizsgára is úgy tanultam, hogy előző nap este 7-kor álltam neki tanulni, másnap reggel 9-kor meg már vizsgáztam. Meglett.
8/14 anonim válasza:
Nehezen mondok nemet, mindenkit magam elé helyezek.
9/14 anonim válasza:
Nagyon ritkán vagyok beteg. Olyankor soha nem panaszkodom. Talán ezért nehezen viselem, ha valaki beteg. Arra gondolok, hogy "ne nyávogj, szedd össze magad". Ha bármi más baj van, rögtön segítek és megoldom.
10/14 anonim válasza:
Lustaság, halogatás és motiválatlanság lenne az én válaszom is. Nem vagyok egyikre sem büszke, főleg, hogy nem újkeletűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!