Mit csináljak, hogy ne legyek kattant?
Vannak bajok a toronyban rendesen, csak egy példa:
Reggelente ébresztőre kelek. Van vagy 20 ébresztő beállítva, 5 percenként.
Ezt ugye minden este lefekvés előtt bekapcsolom, felveszem a hangerőt a telefonomon és felteszem töltőre. Na....és ezt mindig megcsinálom egy csomószor, mert mikor lefekszek aludni, elgondolkozom, hogy mi van ha mégse kapcsoltam be....🤦♂️🤦♂️ Megnézem, minden oké, leteszem és próbálok elaludni, de nem tudok, mert megint rá kell néznem. Pedig tudom hogy bekapcsoltam, de hát ugye, mivan ha mégse.... Igazából nem is tudom hogy ezt miért csinálom.
Egyébként ugyanezt csináltam kiskoromban is... Akkor a bejárati ajtót néztem meg ennyiszer hogy becsuktam-e elindulás előtt. Pedig becsuktam, tudtam hogy megcsináltam, de valamiért úgy éreztem hogy meg kell néznem mégegyszer.
Erről hogy tudnék leszokni? Rohadt idegesítő tud lenni, de nem tudok leszokni róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!