Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt a gyakorin valóban senkine...

Itt a gyakorin valóban senkinek nincsenek anyagi gondjai?

Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 14:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%
Mert nem a gyakorit kéne nézni meg hasonlók hanem többet kéne dolgozni. Akkor majd jól éltek. Pihenni én is csak este szoktam. Aktív élet. Ez a normális.
2022. okt. 26. 18:28
 12/20 anonim ***** válasza:
43%
Csak azt veszem meg amire van penzem. Hitel, reszlet vagy barmi ilyesmi eselytelen nalam. Azon felul eleg jo a fizum felrerakni is tudok boven. Alig vagyok itthon es a kajam is nagyreszt ingyen van a melom miatt. Autot jelenleg nem tartok fennt mert folosleges. Igy kb csak albira koltok meg aprosagokra. 250bol vigan elvagyok, 2-300at meg felrerakok (attol fugg mennyire nyomom meg a melot)
2022. okt. 26. 18:43
 13/20 anonim ***** válasza:
52%

Rezsit ki tudom fizetni, élelmiszerre is futja.

Mivel szklerózis miatt nem tudok kijárni a lakásból, így ruha sem kell annyi, mint egy egészséges embernek. Értelemszerűen ugyanígy nem kell azon törnöm a fejem, hogy miből menjek nyaralni. Ellenben a betegségem miatt mostanában elgondolkodtam, hogy jó lenne, ha olykor-olykor tudnék valakit hívni, aki segít takarítani, de ezt nem engedhetem meg magamnak.

Vannak hobbijaim, igaz, azokból most vissza kellett vennem, de túlélhető, mert rengeteg könyvem van. A net nekem is létszükséglet, sok dolgot csak így tudok intézni.

És az sem elhanyagolható manapság, hogy nincs semmilyen hitelem.

2022. okt. 26. 19:29
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Menj át a politika kategóriába, ott mindenki éhenfagy
2022. okt. 26. 20:09
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Ez azért van, mert bárhova ahol eddig őszintén válaszoltam, csutkára lepontoztak. :D Szerintük nem hasznos válasz az, hogy elemzőként 300 000 ft nettót keresek.

Húzzátok a faszotokat a fejetekre akkor.

2022. okt. 26. 20:55
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
#15 én is folyamatosan be vagyok pirosítva, mert kamionosként se éhrnhalni nem akarok,se mercigyűjtemény nem áll a ház előtt. Kategóriafüggő hogy hol sok hol kevés vagyok :DDD mondjuk pont lecarom
2022. okt. 26. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem spec vannak, de én mondjuk egy senki vagyok, szóval eddig stimmel a kérdés... :D
2022. okt. 26. 22:08
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
Annyi kamus van itt, főleg ha arról esik szó, hogy kinek mennyi bevétele van.
2022. okt. 26. 23:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Itt? Nincsenek
2022. okt. 27. 02:05
 20/20 anonim válasza:
De,vannak. Bár kinek mi az anyagi gond, ételre, számlára mindig jut,szórakozásra is valamennyi, de pl. külföldi nyaralást, vagy bármilyen nagyobb kiadást nem igazán engedhetek meg magamnak. Mondjuk egy olyan oldalon, ahol mindenki azt ír amit akar, nyilván nem olyan válaszok lesznek nagy eséllyel, hogy pl.hónapról-hónapra élek.
2022. nov. 7. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!