Járnátok olyan lánnyal aki nagyon félénk?
#16,19,22 vagyok. Sajnálom, hogy ez történt veled. Azt akartam mondani, hogy a Te fő kérdésed nem az, hogy járna-e veled valaki. Hanem az, hogy hogy tudnál megszabadulni ennek a rossz élménynek a káros hatásaitól. Ezt sem bántásból írom. Lenne, aki járna veled. Olyan is lenne, aki felemelne, meg olyan is, aki kihasználná a sebzettségedet.
Én nekem is voltak lelki sebeim, és azt hittem, hogy ha lesz valakim, akkor a párkapcsolattól automatikusan megoldódnak ezek. Nem így lett. Én nem úsztam meg a terápiát. Viszont a lelki nyomoraim miatt sok kapcsolatom tönkrement. Remélem neked jobban alakul! De ha lesznek pasijaid, és mondjuk kettő-három ugyanúgy megy tönkre, akkor ezt vedd észre. Én 5-6 után vettem észre az ismétlődést... sok elvesztegetett idő.
Aki megvert, azzal össze vagy zárva, vagy már nincs a közeledben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!