Járnátok olyan lánnyal aki nagyon félénk?
Figyelt kérdés
Akinek nincs semmi önbizalma és nagyon alázatos.2022. okt. 24. 22:20
11/39 anonim válasza:
Ha idővel képes és hajlandó megnyílni akkor nincs gond. Az ilyen lányokhoz türelem kell,csak nyilván olyat kell találni aki hajlandó várni és nem csak arra megy.
14/39 anonim válasza:
Az ilyen embertípust se szeretem, mert jó most neked fogja alárendelni magát, de aztán jön egy nálad is erősebbnek tűnő és akkor rögtön oda fog húzni. Vagy veled marad, de érzed rajta, hogy valaki mossa az agyát. Ennek nem is kell feltétlenül másik férfinek lenni. Szóval nem, nem szeretem a gyenge jellemű embereket.
15/39 anonim válasza:
Ha szeretnénk egymást, én minden gond nélkül járnék ilyen lánnyal. Szívesen megismerkednék vele.
16/39 anonim válasza:
Csak elvben mondom, mert 49 éves házas vagyok: Járnék. Persze a félénkségnek is vannak fokozatai. De egy jó párkapcsolat megerősítheti a félénk lány önbizalmát. Ha nincs nagyon megnyomorítva a lelke. Utóbbi esetben terápiát javaslok, mert ennek a párkapcsolatra is rossz hatása lehet. Fel a fejjel, értékes és szerethető vagy, szeresd magad!
17/39 anonim válasza:
Félénk srác vagyok, örülnék egy félénk barátnőnek. 28F
18/39 anonim válasza:
Tapasztalataim alapján az ilyen lányok a legjobb partnerek. Szóval igen, járnék veled.
19/39 anonim válasza:
Te, ne legyél már olyan alázatos, hallod!
Ez azt sugallja, hogy neked nincs értéked, csak ha mindenben aláveted a másiknak. Ez nincs így, te értékes és egyedi vagy.
A másik, hogy azért ebben a nagyon alázatosságban van egy elvárás is, hogy cserébe abszolút és örökre biztos szeretetet akarsz. Nos párkapcsolatban ilyen garancia nincs, így hát te se legyél nagyon alázatos, mert nincs miért.
Van neked más értéked is, nem csak ez. Lehet téged másért is szeretni!
16# voltam még.
20/39 A kérdező kommentje:
Ősszevertek.
2022. okt. 25. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!