Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak. Nektek milyen nők...

Férfiak. Nektek milyen nők tetszenek külső/belső?

Figyelt kérdés
27/L

2022. okt. 23. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Belső:

Kedvesség, ez ma már ritka roppant lekezelőek páran. Én például rosszabbul érzem magam, ha valakot aki velem normális meg kell bántanom(teszem azt nem jössz be bocs).

Intelligencia, de inkább érzelmire gondolok nem lexikálisra.

Jó humor, ha megvan az összang ez adja magát.

Legyen benne valami fura, ami rá jellemző sajátosság. Nem baj ha neki ez ciki, nekem ez tökre szimpatikus.

Önkifejezés..tehát nem a ge*i, hallod, értem, aha és társai.

Külsőre? Hm. Szép arc meg ne legyen nagyon elhízva..én se vagyok ennyit talán elvárhatok.

2022. okt. 23. 21:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Külsőre több dolog bejön,lényeg,hogy megfogjon.Lehet rövid haja is,hosszú is,csak passzoljon hozzá.Szemszín is mindegy,legyen szép szeme.testalkatra lehet átlagos,vékonyabb,vagy kicsit molett,de bejön egy kisebb,szép,kidolgozott izomzat is,hát,karok,váll,főleg.Lábszőrt nem bírom.Szeretem a szép,hosszú ujjakat,hosszú körömmel még jobb.

Belsőre nem kell,hogy elesett őzike legyen,ez néha jó,de alapban inkább legyen talpraesett,okos,kedves.A bunkó,agresszív,verekedős idiótákat,energiavámpírokat nem csipázom.És bunkó alatt nem azt értem,hogy időnként senkire nem kíváncsi,mert rossz passzban van,hanem ha szándékosan az,és ezt erénynek érzi.

2022. okt. 24. 06:21
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Alacsony, vekony, cuki. Inkabb alteres, laza de kicsit intro
2022. okt. 24. 20:20
 14/14 anonim ***** válasza:
26%

Minimum ekkora csöcse legyen.

[link]

2022. okt. 25. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!