Mi az, ami a Nőknél többnyire elfogadott, de a Férfiaknál már kevésbé? És fordítva?
Férfiaknál elfogadott (sokak szemében menő), ha sok nővel lefeküdt, nőknél még mindig megy a ribizés miatta.
A férfiak esetében a smink mellé tenném a körömlakkot is és a hosszú hajat (pedig nekem pl kifejezetten jobban tetszik, mint a nagyon rövid).
Férfiaknak jobbá elnézik, ha igénytelen (ez mondjuk kár).
A nőket jobban megszólják, ha elhagyják a családjukat, a férfiak esetén egy vállrándítással elintézik.
Ez leginkább párok esetén tud érvényesülni: ha a nő dolgozik és a férfi van otthon, csinálja a házi munkát.
Férfiaknál elfogadott:
buta, de szexi párt elvenni nem ciki, legalább dögös
megcsalás, mert "há ilyen kalandor típus" vagy így szereted vagy nem, ő kikéri magának, hogy ő ilyen és el kell fogadni, hogy élete végéig félre b@sz
Promiszkuitás, megcsalás nélkül értve nyilván
Szőrzet megléte
Nyugodtan lehet fingani, böfögni, mint egy disznó (normális ember úgy általában nem csinál ilyet, de sokan a férfiakat erre felhatalmazzák kb, hogy nekik szabad ezt túltolni, elgusztustalankodni, ez borzalmas sztem)
Leléphet a gyerek mellől, egy anyát jobban meghurcolnának ezért, ha a pasira hagyja a gyereket
Sokan úgy gondolják, hogyha egy férfi nem akar gyereket, az elfogadott, a nőkbe jobban beleállnak ha nem hajlandóak szülni
Homiság.
A női homikat, az úgynevezett leszbikusokat simán elfogadják, míg a férfi homikat "kevésbé".
Szerintem nem elfogadják jobban, csak sok hetero pasinak szexi és akkor már szabad, ha lehet rá izgulni. Ergo szexuális fantázia nekik a leszbikus nő és ők is benne akarnak lenni, nem pedig puszta elfogadásból hagynák élni a leszbikusokat.
Ebből a szempontból szerintem se a leszbikusokat se a homoszexuálisokat nem fogadják el. A nők tárgyiasítása az nem elfogadás.
Az összes nőies dolog.
Vagyis nem teljesen, mert már azért kicsit kezd összemosódni a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!