Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok rólam első...

Mit gondoltok rólam első ránézésre? Nők véleményét várom leginkább

Figyelt kérdés

[link]

27F

2022. okt. 22. 16:04
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
Alapjáraton átlag kinézeted van, a kopaszodással kezdhetnél valamit mert pár év múlva nagyon csúnya lesz ez az M alakú hajvonal. Nem tudom hogy csak rossz minőségű a kép, vagy tele van az arcod bőr filterekkel, de hidd el jobb ha nem szerkeszted meg a bőrödet mint a 20 éves csajok
2022. okt. 22. 22:05
 32/36 anonim ***** válasza:
0%

Na én ezért felek az öregedéstől. Vajon én is ilyen leszek 27 évesen? Gyakorikérdéseken keresek validitást.? Olyan nyomasztó.

Nem nézel ki olyan rosszul, menj el bulikba amíg még lehet 30 évesen már késő

2022. okt. 22. 23:08
 33/36 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem jóképű vagy-még ha férfi szemmel is-kemény,önfejű mentalitású,de a szemedből látszik,hogy értelmes vagy,nem az a "gátlástalan állat" fajta,ha tisztelnek,akkor te is tiszteled a másikat.Mondjuk ettől még az önbizalmad lehet alacsony különböző okokból,meglepő,de ez sok jó kiállású férfinél így van.

41/f

2022. okt. 23. 09:20
 34/36 anonim ***** válasza:
92%

Jézusom, semmi baj nincs vele. :D

Egy normálisan kinéző, jóképű férfi még 40 felett is nézhet ki rohadt jól, ha nem hagyja el magát.

Azért 30 évesen nem kell leírnia magát, pláne, hogy a férfiak 90%-a egyre jobban néz ki, ahogy idősödik.

A maradék 10%-nak meg mindegy, mert az ronda és az is marad.

2022. okt. 23. 12:33
 35/36 anonim ***** válasza:
0%
Kamu
2022. okt. 27. 16:47
 36/36 anonim válasza:
Igen
2022. nov. 18. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!