Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik munkáktól lesz erős kezem?

Melyik munkáktól lesz erős kezem?

Figyelt kérdés

Mármint az ujjaim, tenyerem, így értettem h kezem. Erős kezet szeretnék elérni csak melyik fizikai munkák adják ezt meg? Pl kőműves segéd? Ács segéd? Vagy melyik?

21/F

2022. okt. 21. 16:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó ötlet szerintem. Amúgy nekem is kiábrándító egy puhatestű csávóval kezet fogni, olyan mint ha szarba nyúlnék.
2022. okt. 21. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Attól nem lesz erős a kezed ha Mindennap egy pálesz. Még a pöcsöd is elpuhul.
2022. okt. 21. 21:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Annyira azért nincs puha kezem mint a nőknek vagy tiniknek ezeknél erősebb kezem van. Csak a 40-50 éves körülieknek látom, hogy vastagok a csontjaik a ujjaik (talán trapézcsontok?) azt hogy lehet elérni? Már attól erős a kezük meg ha vastagok az ujjaik is valamit csinálhattak akkor. De akkor maradnék inkább a kertészeti, mezőgazdasági munkáknál. Amúgy is szeretném majd magamnak megteremteni az ennivalókat (nyilván nem fogok ebből megélni csak ez is valami) meg állatokat is tartanék, stb. Szóval ettől megerősödnék nem?
2022. okt. 21. 21:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy éltek meg 100 évet a földes emberek régen? Sehogy
2022. okt. 21. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!