Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem érzitek úgy néha, hogy...

Nem érzitek úgy néha, hogy túl sok a h.lye?

Figyelt kérdés
Nem tartom magam különösebben okosnak, de néha olyan csömöröm van hogy nem képesek megérteni amit mondok, pedig nem földön túli nyelven mondom. Meg akkor munkahelyen is a rengeteg konteós barom, értelmes ember meg kevés van :/
2022. okt. 21. 16:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves hetes!

... előre szólok ez fájni fog!

Szóval akkor az szerinted is rendbe van, hogy a munkahelyen kollégáimtól ezeket kell halljam:

-Erzsébet királyné azért élt eddig, mert szűz lányok vérét itta, és k.rva gonosz volt. (Nem mellesleg reptilián)

-A covidot (meg az oltást is) egy magyar származású orvos találta fel, aki nem mellesleg a Brit királyi család tagja, és ezért bevédik, pedig bevallotta neten.... Ja és minden beoltott 5 éven belül meghal.

-Bill Gates egy gonosz g.ci akinek feltett szándéka kiírtani az emberiséget

-Meg amúgy is van egy háttér hatalom, aki mindenkinek rosszat akar, egytől egyik velejéig romlottak

-a chemtrail-t már meg sem említem.

és tudnám még írni. És felnőtt emberekről van szó!

Csömör!

2022. okt. 22. 00:05
 12/18 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Igen, valóban fáj. Nade nem a munkatársaid állítólagos kijelentései (amit akár te is kitalálhattál), hanem az, hogy úgy viselkedsz, mint egy óvodás. Te is felnőtt ember vagy, mégis egy anonim fórumon, random idegen emberekkel akarod fikáztatni őket, úgy, hogy a másik oldal valódi megnyilvánulásait nyilván nem fogjuk megtudni és azt sem, hogy a kijelentések valóban az ő állításaik, vagy ideírtál pár baromságot, hogy hülyébbnek tűnjenek. Pedig van bennük ész bőven, ha a "háttérhatalom", azaz az elit a téma. Szerinted ez a kérdésed mennyire felnőttes viselkedés? Szerintem szegénységi bizonyítvány. Úgy van, ahogy a 9-es írta, mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Ideje lenne leszállni a magas lóról.
2022. okt. 22. 01:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Ah jól van. Kár volt kiírnom. Menj a francba :) Te Büdös Nigggggggggger!!!!!!
2022. okt. 22. 01:06
 14/18 A kérdező kommentje:
Nyilván én találtam ki ezeket. Te honnan szeded a marhaságaid? Orvos látott már? Minek okoskodsz ilyet ide egyszavas válaszokra voltam kíváncsi nem vadidegen f.szjancsi bírálatára. Ha meg kételkedtél magadban h képes vagy e leírni egy igent vagy nemet, minek válaszoltál, s helyette nem hordtad el magad?
2022. okt. 22. 01:12
 15/18 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom magam okosnak de te látszik magad nagyon. És itt kezdődnek a gondok.
2022. okt. 22. 01:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Köszönjük kérdező, ez elég bizonyíték volt arra, hogy valóban magadat járattad csak le ezzel a kérdéssel, nem a munkatársaidat.
2022. okt. 22. 01:24
 17/18 A kérdező kommentje:
Jesus….
2022. okt. 22. 02:00
 18/18 anonim ***** válasza:
A legtöbb ember funkcionális analfabéta. De nemcsak írásban, hanem szóban se értik meg a mondatokat. Se logikájuk nincsen, se műveltségük, amivel bármit felfoghatnának. De nincs is rá szükségük, mert a mai társadalom annyira hierarchikussá vált hogy inkább előny az agy hiánya, mint hátrány, mindenki követi a hozzá legközelebb eső véleményvezért, aztán jólvan.
2022. okt. 22. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!