Milyen embereknek gondolnak bennünket a tőlünk nyugatabbra élő európaiak?
Viktátorék miatt nem sok jót gondolhatnak. Minden közös uniós állásfoglalásnál mindig orbánék kavarnak valamit.
Nagyon égő, hogy egyedüli uniós országként ennyire belevittek minket Putyin s.ggébe.
Hogy a dolgokkal jobban képben lévő politikusok mit gondolnak, nem tudom. A nagy részük valószínűleg nincs Magyarországról jó véleménnyel, de nyugaton is van populizmus, úgyhogy biztos vannak, akiknek ez tetszik.
Hogy az átlagember mit gondol a magyarokról, egy szóval össze tudom foglalni: SEMMIT. Nem érdekli.
2015-ben néhány évre Skóciába költöztünk a családdal. Akkor volt itthon a menekültválság, amit a kormány elég égő módon kezelt. Mindenki azt mesélte, hogy nyugaton lenézik őt emiatt, beszólnak neki, szégyenli, hogy magyar stb. Ehhez képes, amikor én elmondtam bárhol, hogy magyar vagyok, a következő reakciók jöttek:
- Aha. És az hol van?
- Milyen ott az idő? Sokat esik az eső?
- Akkor te most lengyel vagy? Nem? De tudsz lengyelül, ugye?
- Milyen nyelven beszéltek?
Ennél többet soha senki nem tudott rólunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!