Csúnya emberek, hogy fogadtátok el a kinézeteteket ?
Figyelt kérdés
Számomra minden a külsőm körül forog, bár még nagyon fiatal vagyok, nem tudom hogyan fogom feldolgozni ha majd ráncosodom stb.
Akik meg fiatal koruktól kezdve csúnyák hogyan tudták elfogadni? Egyszerűen nem értem, számomra egyenlő lenne a halállal.
2022. okt. 19. 01:51
11/13 anonim válasza:
#10 Ez nem igaz. A férfiak ízlése sokkal változatosabb, mint a nőké. Nekem pl. egyáltalán nem jönnek be a nagyon vékony nők. Viszont olyan nővel pl. még nem találkoztam, akinek az alacsony férfiak jobban tetszettek volna, mint a magasak.
12/13 anonim válasza:
Hidd el, eleinte számomra is egyenlő volt a halállal. Aztán rájöttem, hogy attól még, hogy egy bányarém vagyok, vannak dolgok amik boldoggá tesznek és emberek akik élvezik a társaságom. Sőt, nagy ritkán találok valakit aki önként összejön velem. Tehát így is lehet boldogan élni, akkor meg miért ostorozzam magam miatta? X év múlva úgyis ráncos, pufók néni leszek :)
13/13 anonim válasza:
Na hát ez az, feján találtad a szöget. Ha férfi lennél hasonló élethelyzetben, akkor esélyed sem lenne alkalmi partnereket találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!