Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen bolti eladó, recepció...

Az ilyen bolti eladó, recepciós, titkárnő lányok mit fognak csinálni 30 év felett?

Figyelt kérdés
Amikor már nem néznek ki annyira jól? Kitanulnak valamit olyan idősen vagy próbának fogni egy gazdag palit?
2022. okt. 18. 20:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Ami a 20-on éves, nem jól kinéző és csóró kőművesekkel, vízszerelőkkel, segédmunkásokkal és gyári operátor férfiakkal lesz 30 felett.
2022. okt. 18. 22:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak jo noket lattal meg kassza mogott? Mert en nagyon nem 😀 Amugy gondolom tovabbkepzik maguk ha megunjak vagy nem talalnak melot
2022. okt. 18. 22:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem láttál sose kínai bácsit a kasszánál?
2022. okt. 18. 23:09
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

Bolti eladónak az öregek maradnak hosszú távon. A csinos, tehetséges csajok továbblépnek az életben.

A titkárnő benyalja/bekúrja magát hogy biztos legyen a helye a későbbiekben is. Ha rokon, akkor pedig semmit se kell tennie, övé a munka. Aki pedig nem rokon, nem nyalizik az megy rosszabb munkakörökbe.

2022. okt. 19. 09:50
 15/21 anonim ***** válasza:
Értem,akkor a férfi titkárok is beszopják, be-seggbekúrjatják magukat a biztos helyre. Most már értem.
2022. okt. 19. 09:52
 16/21 anonim ***** válasza:
Nálunk a legtöbb titkárnő eleve 30 fölötti. Boltosok is nagyon sokan. Szóval dolgoznak majd ugyanúgy, gondolom.
2022. okt. 19. 10:16
 17/21 anonim ***** válasza:
8%

Amennyi eszük van ezeknek a titkárnőknek, nem hiszem hogy a benyaláson/bekúráson kívül lenne más erényük.

Ugyanez vonatkozik a kormányablakos dolgozókra is. Azt se tudja a legtöbb, hogy jol vannak, mi a munkájuk. Bambán lesnek, ha felteszel nekik egy egyszerű kérdést akkor telefonos segítséget kérnek.

Az ilyeneket nem az eszük miatt alkalmazzák.

2022. okt. 19. 10:18
 18/21 anonim ***** válasza:

az ilyen válaszokat olvasva tényleg nem tudom eldönteni, hogy sok ember egyszerűen buta, vagy csak néhány női válaszoló nem akar tudomást venni a valóságról.

a bolti eladó még határeset, de az fiatal irodista nők nagy részénél biztos vagyok benne, hogy a kinézetük is erősen közrejátszik, hogy ott dolgozhatnak.

hogy mi lesz velük? elvetetik magukat egy gazdagabb palival, vagy elmennek máshova dolgozni.

2022. okt. 28. 09:14
 19/21 anonim válasza:

Kicsit nőket lenéző a kérdező... Mert egy nőnél csak a külseje számít egy munkahelyen? Az elég durva lenne. Akkor sokan dolgoznának szr helyen 🤣

Bárhol lehet olyan nő, aki kefél hogy feljebb lépjen a ranglétrán, nekem nincs ilyen ismerősöm, és én se csináltam ilyet sosem, és nem is fogok, hiába szpok jól, azt csakis a párom érdemli meg. 🤣

2022. dec. 18. 23:12
 20/21 anonim ***** válasza:
18: Egyetemen dolgoztam irodában és a feltétel a szakirányú diploma és a jó angoltudás és számítástechnikai jártasság volt, a főfőnök pedig egy 70 feletti nő volt, üdv. a valóságban.
2022. dec. 19. 02:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!