Az ilyen bolti eladó, recepciós, titkárnő lányok mit fognak csinálni 30 év felett?
Figyelt kérdés
Amikor már nem néznek ki annyira jól? Kitanulnak valamit olyan idősen vagy próbának fogni egy gazdag palit?2022. okt. 18. 20:24
1/21 anonim válasza:
70 éves titkárnő és titkár is van.
Eladó is van 80 felett is, férfi is.
2/21 anonim válasza:
Normális munkahelyen nem kurvákat keresnek az ilyen poziba, hanem megbízható, precíz munkaerőt. A legtöbb helyen nem szempont a kinézet egyáltalán. Kommunikáljon jól lássa el a feladatát, ennyi. Ha valaki zaklatni meri a recisünket vagy bármelyik kollégát, úgyis a rendőrök viszik el (volt rá precedens). Nem aberrált kéjenceknek vannak ezek az emberek kitéve vendégváró falatnak.
3/21 A kérdező kommentje:
2-es, kishazánkban a normális munkahely mint a fehér holló...
2022. okt. 18. 20:53
5/21 anonim válasza:
Azt amit a Bíró Ica néni. Sírni fognak milyen nehéz megélni amikor már nem kellenek a kutyának se.
6/21 anonim válasza:
Titkárnők bolti eladók vagy recepciós ők lesznek
7/21 anonim válasza:
Ismerek a családban több nőt is, aki ilyen poziból ment nyugdíjba. Nem fogják kirúgni csak azért, mert öreg, nem hülye ennyire egy munkáltató sem. Idősebben váltani nehezebb, ez tény, de ugyanúgy megérzi ezt egy mérnök is, egy férfi is. A nyugdíj előtti <10 év és nőknek a korai harmincas évek (tipikus családalapító kor) amikor kicsit nehezebben megy új állást találni.
8/21 anonim válasza:
Én voltam recepciós. Most saját vállalkozásom van.
Mondjuk akkor is szarul néztem ki, talán ez a titok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!