Miért kezdenek el velem beszélgetni néha az emberek a metrón és a vonaton?
Vagy mindig mindenki ilyen közvetlen volt Budapesten? Persze én szívesen beszélgetek mindenkivel, viszont a szüleim mindig azt mondták, hogy bunkó vagyok ránézésre is, mert olyan a kisugárzásom, ezért is fura, hogy pont velem kezdenek el beszélgetni az emberek ha pl melléjük ülök.
20/F
6-oshoz hasonlóan nekem is pont az jutott az eszembe, hogy de kedves szüleid vannak.
Nekem tényleg nagyon ellenszenves fejem van és mellé még hihetetlenül morcos arcot is szoktam vágni, mégis akad néha egy-egy delikvens, főleg öregasszonyok, aki bepróbálkozik. De én vidéken élek, és sajnos ez itt normális.
Hát pl tegnap egy lány miközben bontottam a csokimat azt mondta, hogy neki is ez a kedvence.
Vagy amikor a telefonomon néztem az időt, akkor egy másik lány pl azt mondta, hogy bocsi nem akar indiszkrét lenni, de pont látta a háttérképem, és aranyos a macskám.
Valaki azt mesélte el nekem sírva, hogy tegnap meghalt a kutyája, neki pl adtam zsepit, és mondtam neki, hogy nagyon szerencsés lehetett a kutyus, hogy Ő volt a gazdája.
Az idősebbek általában azzal szólítanak meg, hogy "jajj micsoda tömeg", vagy de szép a táj.
De volt pl valaki, aki elvette a táskáját és mondta, hogy üljek le mellé, aztán kezdett el beszélgetni velem, ez a villamoson volt pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!