Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tőletek már loptak valamit...

Tőletek már loptak valamit eddigi életetek során? Ha igen, mit és mikor? Meglett végül az eltulajdonitott holmi / pénz, bármi? Vannak köztetek olyanok, akiktől esetleg olyan lopott, akiben bíztatok, barátok voltatok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 17. 02:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyemen a kajámat, és más kollégáimét is.

Csináltunk csalit, agy nagyon szuper ételt, benne 5 embernyi hashajtóval.

Elmondtuk a műszakvezetőnek az egész sztorit, utána kirúgták a tolvajt.

2022. okt. 17. 21:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Többször is loptak tőlem telefont, mindig az én hibám volt, forgalmas helyeken nem vigyáztam rá eléggé, könnyen hozzáférhető helyen hordtam. Tanultam belőle, azóta általában óvatosabb vagyok és nem is lopták el azóta.

Hagytam el dolgokat (telefont is), de többnyire meglett mindegyik. Sokat segített, hogy rá volt írva az elérhetőségem (telefonra másé).

Könyveket sok barátom lopott tőlem. Kölcsönkérték és nem adták vissza. Megtanultam belőle, hogy könyvet nem adok kölcsön. Aazota ajándékba kapják, ha mégis visszaadják, akkor oda lehet ajándékozni másnak.

Pénzt csak barátok loptak tőlem. Kölcsön kérték és nem adták meg. Megtanultam belőle, hogy pénzt nem adunk kölcsön. Ha annyira jó barátok, hogy örökbe is nekik adnád, akkor segíted vele őket ajándékként, de ha visszakérnéd, inkább ne is add oda nekik, mert csak megrontja a barátságot.

2022. okt. 18. 00:03
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan, aki átvert, hogy tud jó áron szerezni valamit, aztán eltűnt a pénzzel. Megtanultam belőle, hogy a túl jónak tűnő üzlet általában átverés és hogy csak azért adjak pénzt, amiért rögtön megkapom a terméket (vagy legalább kellően hiteles biztosítékot, hogy meg is kapom a terméket).
2022. okt. 18. 00:06
 14/17 A kérdező kommentje:

Szomorú történetek egytől - egyig. Első, tőlem is lopott C típusú.

És barátoknak hitt emberek is. Ezeket hogy dolgoztátok fel, hogy eljátszották a bizalmatokat ?

2022. okt. 18. 01:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Tőlem fehér magyar gyakrabban lopott, mint bármilyen más náció, akkor most legyek magyar gyűlölő? Minden embertípusból kevesebb lopott tőlem, mint amennyi nem.

Nem azt kell nézni, hogy ki lopott és azoktól tartani, hanem hogy milyen körülmények között, milyen hibákat követtél el, hogyan talált rá lehetőséget és ezeket megszűntetni. Tolvaj/csaló nem a bőrszíne, vagy származása miatt lesz valaki, hanem a lehetőség miatt. Ha nincs lehetőség, akkor nem fognak lopni. Ha bőrszín vagy származás alapján védekezel, akkor meg majd más bőrszínűek fogják megtalálni ugyanazokat a lehetőségeket.

2022. okt. 18. 07:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer elhagytam a suli WC-jében egy szép mintás nejlonszatyromat. Utána láttam, hogy a takarító néni hordja benne a cuccait. Lehet ő nem lopásnak fogta fel, de én szerettem azt a szatyrot.
2022. okt. 18. 09:18
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kiskoromban 2-szer is ellopták a biciklimet, pedig ütött-kopott örökölt gyerek biciklik voltak, nem értek sokat.
2022. okt. 18. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!