Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen gyökerek az...

Miért ilyen gyökerek az emberek, hogy a telefonom miatt kicsúfolnak?

Figyelt kérdés
17 éves gimnazista fiú vagyok és a mai napig egy blackberry passport-om van…én nagyon szeretem, de az osztálytársaim állandóan kicsúfolnak, megjegyzéseket tesznek rám, őrültnek néznek…. Azt hittem, gimnáziumban ennél már nagyobb az IQ szint…tényleg ennyire fontos, hogy az embernek milyen telefonja van?

2022. okt. 16. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nagyon vagány, hogy nem mainstream telód van. Én is pár éve egy Blackberry Q5-tel rohangáltam, nagyon megnézték az emberek, büszke voltam rá. Kizárólag azért kellett lecserélnem, mert már használhatatlan volt.

Teljesen felesleges az emberek véleményével foglalkoznod, nyilván aki emiatt piszkál, az ostoba.

2022. okt. 16. 17:08
 2/10 anonim válasza:
91%
100 ezres telód van és kicsúfolnak, hol jársz iskolába? AISB-e?
2022. okt. 16. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Irigykednek, rá se ránts.
2022. okt. 16. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Ne hidd el a 3 nak mert biztos nem irigykednek. Ez hülyeség.

Sajnos vannak bunkó emberek akiknek az esik jól ha másokat bánthatnak. Ha nem a telód miatt akkor esetleg a ruhád, a táskád, még rosszabb esetben a bőrszíned, alkatod, orrod miatt. Ezeket lekell sz.arni és elküldeni őket melegebbre.

2022. okt. 16. 17:32
 5/10 anonim válasza:
100%
és ez miért is van a hardverek témában ? amúgy meg csak hogy a kérdésre válaszoljak ki nem sz@rja le hogy mit mondanak mások ? ha neked az tetszik használd azt és kész.. nehogy már pár gyökér mondja meg hogy neked mit kéne használnod vagy mit nem.
2022. okt. 16. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szard le őket. Keresd meg az értékes embereket a suliban, és azokkal barátkozz.
2022. okt. 16. 18:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert nyomi kisgyerekek, azért.

Amúgy nagyon is sokan szeretnének fizikai billentyűzettel ellátott készüléket venni, de ezekből sajnos nincs olcsó, pedig én is vennék egyet.

2022. okt. 16. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
ha veszel ájfón tizennégyprómaxegyterabájtot, akkor meg azért kapnád az ívet. Ha csúfolni akarnak, akkor fognak is.
2022. okt. 16. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
nem, sajnos 17 évesen még nincsenek ilyen értelmi szinten az emberek többnyire, anno én is tapasztaltam
2022. okt. 16. 20:53
 10/10 _Cherrybomb_ ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze nincs az iq szintjükhöz, egyszerűen gyökerek, csak ne foglalkozz velük, menjen el a füled mögött és akkor pár hónap múlva abbahagyják
2022. nov. 16. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!