Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én félek a haláltól?

Csak én félek a haláltól?

Figyelt kérdés
Mivan akkor hatudatában leszek annak hogy eltemetnek, és érezni fogom ahogy bomlik a testem és ott fogok szenvedni a gödörben egymagam az örökkévalóságig.
2022. okt. 14. 00:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

"Én meg alig várom, hogy végre meghaljak és újra ne kelljen semmit csinálnom, mint ahogy az az élet előtt évmilliárdokon keresztül történt. Annyira jó volt nem lenni, erre most itt vagyok, szenvedek, fájok, érzek, mindent csinálni kell, elvárások, kötelezettségek, stb. Szörnyű. Alig várom, hogy újra semmivé legyek."

Ezt gyönyörűen mondtad! 💖💖💖

2022. okt. 14. 05:15
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

"ugyan az lesz mielőtt megszülettél a végtelen semmiség"

"újra ne kelljen semmit csinálnom, mint ahogy az az élet előtt évmilliárdokon keresztül történt"

Ebben azért ne legyetek annyira olyan biztosak!

Bár szerintem se volt, meg lesz semmi, de mi van ha csak nem emlékszel mi volt a születésed előtt? Az első 1-2 évedre sem emlékszel, csak jóval későbbiek az első emlékképek, akkor hogyan emlékeznél az azelőttiekre?

2022. okt. 14. 08:01
 13/15 anonim ***** válasza:
7%
12-es, erre nincs semmi bizonyíték, úgyhogy maradok a tényeknél, hogy nincs semmi. Kész. Hinni lehet, én nem fogok.
2022. okt. 14. 08:03
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
13. Az nem tény, csak ugyanúgy hiszed, hogy nincs semmi (mivel senki sem tudja). :)
2022. okt. 14. 08:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha bomlik a tested, annak már biztosan nem leszel tudatában.

Ha mégis tudatában leszel, az azt jelenti, hogy szellem vagy, azaz nem vagy halott.

2022. okt. 14. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!