Csak én félek a haláltól?
Figyelt kérdés
Mivan akkor hatudatában leszek annak hogy eltemetnek, és érezni fogom ahogy bomlik a testem és ott fogok szenvedni a gödörben egymagam az örökkévalóságig.2022. okt. 14. 00:22
2/15 anonim 

válasza:

Igen, csak te! A halálfélelem szót is csak miattad találták ki. Míg nem születtél meg, nem is volt.
És nyugi, nem leszel tudatában, csak egy kupac bomló szerves anyag leszel.
5/15 anonim 

válasza:

Én is félek de nem attól amitől te, hanem szimplán az öregedéstől,és attól hogy egyszer csak nem leszek. A halál után nincsen semmi, ugyan az lesz mielőtt megszülettél a végtelen semmiség. Nem fogsz a koporsóban szenvedni, csak bomló anyag leszel.
6/15 anonim 

válasza:

Én nem. Kizártnak tartom, hogyha meghaltam, akkor utána a testemmel foglalkozzam. Vagy semmivel nem fogok, vagy csak lelki dolgokkal.
7/15 anonim 

válasza:

Én meg alig várom, hogy végre meghaljak és újra ne kelljen semmit csinálnom, mint ahogy az az élet előtt évmilliárdokon keresztül történt. Annyira jó volt nem lenni, erre most itt vagyok, szenvedek, fájok, érzek, mindent csinálni kell, elvárások, kötelezettségek, stb. Szörnyű. Alig várom, hogy újra semmivé legyek.
9/15 anonim 

válasza:

Ahoz hogy érezz valamit, működő idegrendszer kell, az öntudathoz pedig működő központi idegrendszer, tehát agyműködés. A halállal megszűnik az agyműködés és a környéki idegrendszered működése is. Tehát TELJESEN, 100%-ig biztos, hogy semmit nem fogsz érezni, miután meghaltál.
Ha meg valami vallásos (nem bizonyított, kitalált, képzeletbeli) dologban hiszel, akkor ezek pedig azt vallják, hogy a "lélek" kiszáll a testből a halál után, nem marad benne. Tehát még ők sem félnek attól, amit leírtál.
10/15 anonim 

válasza:

Csak te.Ha meg nem szeretnéd,hogy kukacok rágjanak,égettesd el magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!