Mindig ilyen bunkók voltak a nyugdíjasok, vagy csak mostanában?
A kórházból mentem hazafele busszal, most rakták fel a járógipszet a lábamra. Direkt beálltam korábban a megállóba, hogy biztos legyen hova leülnöm, nem is volt rajtam kívül senki akkor még ott.
Erre minden nyugdíjas később amikor jött a busz, megelőzött, volt aki rálépett a gipszes lábamra, illetve volt egy olyan is, aki áthúzta rajtam a banyatankot, egyik sem esett jól.
Amikor szóltam nekik akkor csak annyit mondtak, hogy miért nem állok a sor legvégére illetve hogy hívjam el a szüleim, hogy vigyenek haza.
Gyerekkoromban nyuggernapközi közelében laktunk. Nyuggerek ott ültek egész nap, társasoztak vagy mit csináltak, néha elmentek kirándulni. Négykor bezártak, elindultak hazafelé, én is akkor indultam csellóórára. Egy csellistának ugye cipelnie kell a hangszerét, én meg kicsiny lányka voltam, a cselló szinte nagyobb volt nálam. Nyilván leültem a buszon. Úgy kaptam tőlük az ívet, hogy néha rájuk szólt a sofőr, hogy ennyire durván nem kéne egy gyerekkel beszélni.
Ez 30 éve volt.
4
a fiatalok között is rengeteg a bunkó.
És te is ilyen leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!