Kötekedő emberrel szemkontaktus?
#10-es vagyok, itt szeretnék válaszolni a privát üzenetre.
Annyi a tapasztalatom, hogy egyik munkahelyemen volt egy teljesen idegbeteg, kiszámíthatatlan, agresszív, bolond pasas, akit vezetővé tettek, és onnantól a hatalomtól megrészegülve, elkezdett a szemével fenyegetni, és láttam, hogy valami megváltozott. Én egy nő vagyok. Pár hónappal előtte, a szemem láttára ment neki egy férfinak, akit tajtékzó dühvel kilökdösött a munkaterületről. Valamiért azt éreztem a szeméből, hogy üzenetet küld, hogy megver ha senki sem látja, akár munka előtt, vagy hazafelé. Felmondtam :)
Alapjába vève minden normalizált társadalomba van a felek közt valami szemkontaktus.
Kivève ha egy jókora oláh-borjú köt belèd ,mert nálluk ez nem divat ,sőt ott többnyire agressziót kiváltó ok is lehet.
Civilizált társadalom 1-0
A szemkontaktust eleve jobb ha kerülöd alapból.
Vannak olyan ázsiai országok ahol idegenek esetében megszólítás nélkül alapból tiszteletlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!