Hogy lehet megtanulni, hogy ne járassam le magam a mindenkori kiszemeltem előtt?
Régóta fennálló probléma nálam, úgy érzem megérett rá, hogy igénybe vegyem a gyakori népének segítségét.
A probléma a következő: amikor megtetszik valaki, akkor legszívesebben elbújnék, már-már menekülök a helyszínről amennyiben módomban áll. Szinte mindent elkövetek, hogy elrejtsem a szimpátiámat és bárminemű kedvességemet és átmegyek egy tárgyilagos, kimért stílusba. Rosszabb esetben alig merek megszólalni és bármit csinálni, nehogy valami hülyeséget tegyek. Megfejtettem, hogy ezek mögött a viszonzatlanságtól való félelem áll.
Szemezni nem tudok, de az utóbbi időben különös figyelmet fordítok rá, hogy ne hagyjam, hogy a tekintetem csak úgy cikázzon a szempárokon át, igyekszek legalább 2 másodpercig figyelmet fordítani egy emberre (nem mérem stopperrel).
Úgy érzem, hogy az effajta viselkedésem ellenszenvet kelt és ahelyett, hogy félénknek és esetlennek tűnnék a másik szemében, inkább pszichopatának néz.
Nem néz senki sem pszichopatának… Feltételezem fiú vagy.
Azt kell megértened hogy a másik nem sem valami pink unikornis ami légiesen száll az égen és csak rímekben beszél…
A lànyok is ugyanolyan emberek mint a fiúk. Mi is félünk, mi is bizonytalanak vagyunk, stbstbstb.
Próbáld azt hogy azt képzeled hogy a legjobb haveroddal beszélgetsz és ne stresszelj rá a dolgokra. Ha kiderül hogy tetszik neked valaki, na és? Hát kiderül. A többieket csak 5 percig (vagy addig se) fogja érdekelni.
Amúgy meg csak az első “csajozáson” kell átess és meglátod utána hogy ez nem egy ördöngösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!