Rossz ember lennék attól, ha nem kedvelem a romákat? (komoly kérdés)
Általános iskolában kezdődött az egész. Az osztály két részre volt bontva. Matek és a magyar tanárt csesztették, nem lehetett normálisan tanulni.
Aztán középiskolában megjelentek a gyúrós, drogos romák a tipikus szövegeikkel, ők is csak a rendet bontották.
Koncerten is belém kötöttek, majdnem nekem estek. Kocsimat el akarom adni. 2-3 tesó már jött, ott sem tudtak viselkedni.
Kevés tisztes romával találkoztam életem során. A baráti társaságom is ugyan ezen a véleményen van.
Azért találkoztál kevés tisztes romával, mert kevés tisztes roma van, ez ennyire egyszerű.
Én például ismerek rendes, dolgos cigánygyereket, de azért a "csibészség" benne van a vérében...
Ha pedig el akarod adni a kocsidat, alapból vágd rájuk a telefont. Cigánnyal ne üzletelj, én sem tenném.
A csendes többség nem kedveli a viselkedni nem tudó romákat. (Nem minden romával van probléma ugyanakkor.)
Ez nem rasszizmus. Sajnos nem jellemző, hogy a neveltetésük során megfelelő kereteket és viselkedésmintákat kapnának a szülőktől. Konkrétan a szegényebb romák körében főleg a szülők, és a családtagok nevelik bele a gyerekekbe a magyargyűlöletet, és a "roma felsőbbrendűséget".
Mindezek eredménye, hogy egész életükben azt gondolják, hogy ők mindent megtehetnek a "b--i magyarokkal", mert a magyarok "irigyek". Többnek, jobbnak, felsőbbrendűnek érzik magukat nálunk.
Emiatt nem fognak semmiféle tiszteletet tanúsítani a magyar emberek irányába, és nem fognak hallgatni rájuk, és a fegyelmezéseikre, tanácsaikra.
(Ez főleg azért probléma, mert jobb esetben a tanárok tanácsait, nevelési módszereit nem fogadják el, rosszabb esetben pedig a rendőrökét sem, akik próbálják őket jobb belátásra bírni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!