Miért az ártatlan emberek az emberi irigység áldozatai?
Erre nekem sajna van egy nagyon jó példám. Kollégám vallás-fan: szentnek, sérthetetlennek érzi magát. Ő mindig mindenben "ártatlan", és mindig úgy hozza ki a dolgokat, hogy a másik a xar, szemét, galád.
Erről ennyit...
Sok az önző ember,az irigyek általában lusták is,és nem túl okosak.Nem azt mondja magában,hogy ha a másik embernek sikerült,akkor neki mit kellene tennie érte,hogy ugyanazt vagy legalább valamennyire elérje a vágyott dolgot.Inkább irigykedik,ami semmire sem jó,de legalább egy másik emberen kiélheti a frusztrációját.
Az meg,hogy valaki kedves,szorgalmas,jóravaló ember,hát ettől még nem mindenki fogja tisztelni,így működik a világ.
Nekem is fájó ha irígység miatt bántanak.
A legrosszabb az ha nem lehet ignorálni mert családtag vagy kolkega :(
És az ilyenek a dominánsak nagyszájúak nekik hisznek, befolyásolják a közt, még többen állnak melléjük, miközben az áldozat csak pislog, de jönnek a tamadások, beszólások, mások előtt lejáratas, háta mögött kibeszélés és a többi.
5vagyok
Azt olvastam erről hogy a kedvességet vissza kell fogni, önmagunkért vagy a szükségleteinkért pofátlanul kiállni, ne menjünk le kedves segítőkész lábtörlőbe, összességében NE helyezzünk soha másokat magunk elé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!