Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az,hogyha egy nőnek...

Miért van az,hogyha egy nőnek homokóra,vagy körte alkata van,és telt,akkor az már gyönyörű,és szép,de ha másmilyen alkata van,és telt,akkor egy bókot sem kap?

Figyelt kérdés
2022. okt. 8. 22:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nagy hasad van,de nincs formás feneked,lábad,jó melled,tehát valami,amit általában vonzónak tartanak a férfiak,akkor nem fognak bókolni.De lehet tenni a bókokért,ez már csak rajtad múlik.
2022. okt. 9. 08:16
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Miért van, hogy aki rusnya, azt rusnyának gondolják?

Hmm, nem is tudom.

2022. okt. 9. 08:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért az tényleg vicces, hogy mindegy, hogy hány kiló vagy, mennyi a testzsírszázalékod, csak akkor számítasz kövérnek, ha a hasad nagy. Olvastam már itt többször is olyat, hogy "jaj ő nem kövér, látod, hogy a hasa lapos" pedig kilók szerint igencsak túlsúlyos. De ez ugynúgy igaz azokra, akik folyamatos süti és sültkrumpli zabálás és nulla sport mellett is vékonyak, őket se nevezi soha senki egészségtelennek, max. ha egészségtelenül vékonyak. A csúfolás vagy bók mindig csak a külsőre jön, tök mindegy, hogy ezt a külsőt mivel érted el.
2022. okt. 9. 19:48
 14/15 anonim válasza:
Bár lehet nem ilyen válaszra vártál és nem pont tőlem. Leszbikus vagyok. Nekem személy szerint semmi bajom a teltebb lányokkal. Nyilván addig, ameddig ez nem gátolja az önellátásban. De inkább jönnek be a teltebb testalkatúak mint azok, akik vékonyabbak. Tök mindegy, hogy van e hasa vagy nincs.
2022. okt. 13. 05:48
 15/15 A kérdező kommentje:
14/14 egy no velemenyet is orommel fogadom,sot...noi szemmel is erdekel a dolog😃Nem is vagyok telt,inkabb husis.154cm vagyok,es 57kg.Csak annyi a bibi,h hasra hizok:))
2022. okt. 13. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!