Hogyan hízzak a felsőtestemre? A körte alkat formálható?
Figyelt kérdés
Vékony a karom, nincs szinte mellem. Sajnos csak alul vagyok erősebb.
Miként hízhatnék, hogy legyen mellem és ne legyek csontos?
2018. jan. 19. 01:16
2/9 anonim válasza:
Azt nem tudod befolyásolni, hogy a zsír hova rakódik le, az izmaid megnövesztetted, de azt személy szerint nem tudom, hogy melyik edzésfajták szálkásítanak és melyek növelik inkább az izomtömeget.
3/9 anonim válasza:
Szerintem barátkozz meg a körte testeddel. Volt egy barátnőm, aki körte volt, hatalmas popóval, és gyönyörű volt. Miután lefogyott, úgy is körte maradt, csak egy kisebb körte. Úgy is gyönyörű volt.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok megbarátkozni vele, mivel a környezetemben minden fiú a molettebb, kövér lányokat dicséri. Nem tetszik, hogy különbözik az alsó és felsőtestem. :(
2018. jan. 19. 10:17
5/9 anonim válasza:
Nem tudsz mellre hízni csak mert oda akarsz, genetikától függ hogy hova milyen mértékben hízol.
6/9 aranyos121 válasza:
ha hízol mindenhova hízol ha fogysz mindenhonnan fogysz..esetleg edzéssel tudod valamennyire korrigálni
7/9 aranyos121 válasza:
ha hízol a melled is megnő de nem annyira, a testedhez képest nem lesz nagyobb csak amúgy lesz nagy kicsit
a mell méret genetika függő
8/9 anonim válasza:
Nem lehet sajnos, a körte alkat sosem fog arányosan fogyni/hízni, ahogy az alma sem. Egyedül a homokórára jellemző ez.
Amugy szerintem szép a körte alkat, az egyik barátnőm (szintén lány vagyok) ilyen típus, vékony alkat, de van feneke, formás lábai, és genetikailag lapos a hasa.
9/9 anonim válasza:
Szerintem is a legjobb az lenne ha megbarátkoznál magaddal :) nekem pl pont a körte a kedvenc alkatom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!