Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ez mennyire...

Szerintetek ez mennyire számít telefon függőségnek?

Figyelt kérdés
pár haverommal beszélgettünk és szóba jött az, hogy ha valaki épp nem csinál semmit és nézi a telefonját, az nem számít függőségnek. pl. olyanokat hoztam fel, hogy megállnak a motorral pirosnál, sorompó ál és küldenek egy képet (ez ilyen szokásuk messenger csoportban) meg mikor konditerembrn vannak ott is bármikor pihennek vagy valami akkor telefonoznak és ez szinte mindennel így van, hogy a telefonjukat bámulják. tudom, hogy én foglalkozzak a saját dolgaimmal, de ez csak szerintem számít már függőségnek? ezt egyébként rengeteg embernél szoktam látni, nem csak baráti körben.
2022. okt. 8. 13:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Ha nem a telefont nyomkodná akkor csak nézne ki a fejéből mint régen mikor nem volt telefon, azzal sincs előrébb."

Ha nem lenne sem unatkoznának, mert akkor lenne valami amivel lefoglalnák magukat.

2022. okt. 8. 15:19
 12/12 anonim ***** válasza:
*más
2022. okt. 8. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!