Együtt alvásnál, miért van az hogy van olyan pasi aki szeret együtt aludni nővel, és van aki pedig soha nem lenne képes együtt aludni egy nővel?
Mi a különbség a két pasi között azaz olyan pasi között aki szeret együtt aludni a nővel, és aki pedig bármilyen kifogást fel hoz csak hogy ne keljen együtt aludni vele.
Szóval emberileg vagy érzelmileg, milyen típusú emberek ilyenek? És érzelmileg?
Akiknek vannak ilyen emberekről tapasztalatai azoknak a válaszaira lennék kiváncsi.
Az elso kapcsolatban még képes mindenki az intimitasra. Errol irtam.
Tinik is gyerekek valahol mév.
Oké, akkor még szájbarágósabban: Az ugye megvan, hogy nem mindenki tinikorban éli az első kapcsolatát?
Én 20 voltam mire először aktuális volt az együttalvás.
Ez az egész millió dologtól függ, nem csak attól hogy kinek mennyi kapcsolata volt korábban...
Ne a fiatalokbol indulj mar ki es elso kapcsikbol. Azok még tele vannak intimitassal szeretettel meg szocializáltsaggal.
Szerintem nincs olyan fiatala pár aki hátat fordulva aludna egymassal.
Miért ne lehetne? Volt ilyen barátnőm..
Nekem igaz.
Engem minden szocializalt ölelget.
Egy kivetel volt csakm akinek évek ota nem volt senkije es még azt is utálta, ha nem jo helyre teszek le egy poharat ugy hozzászokott ahhoz hogy csak ő létezik.
Én nőként utálok a párommal aludni. Szeretek keresztbe feküdni az ágyon, meg sokat mozgok, és ha ebben akadályozva vagyok felébredek. Ő is. Így minden éjjel keresnénk hol van még szabad hely az àgyon
"Nem férek el"
"Ne feküdj már átlósan"
"Mindjárt lelöksz"
Na mi ezekkel keltegetjük egymást. Köszi nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!