A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyéb, leírom kommentbe
23 szavazat
1/9 A kérdező kommentje:
Megérzésekbe*
2022. okt. 4. 17:16
2/9 anonim válasza:
Megérzésekben*
Igen, szerintem lehet.
4/9 Noren1989 válasza:
Ha a megérzéseket a tudatalattid jelzéseiként értelmezed, akkor igen.
5/9 anonim válasza:
Az ember megérzései a korábbi élettapasztalatokra és a természetes veszélyérzetre alapulnak.
Ha a megérzéseid tisztára lebénítanak, pl csalódások sorozata, traumák torzítják el a képet olyannyira, hogy már nem látsz tisztán, az viszont már inkább visszatart, mintsem segít, de az sem megoldás, hogy vakon bízol mert előbb utóbb pofára esés lesz belőle.
6/9 anonim válasza:
Én mindíg a megérzéseim alapján teszek mindent, soha nem tevednek
7/9 A kérdező kommentje:
Most jöttek teljesen más válaszok. Így nehéz eldönteni
2022. okt. 4. 17:56
8/9 anonim válasza:
Szerintem halgass a megérzésedre kérdező 😄
...Vagy ne.
Jó, a viccet félre téve, azt gondolom a józan és és a megérzés közötti egyensúlyre kell hagyatkozni. Ha kilengsz túlságosan az egyik irányba akkor paranoid leszel, ha meg a másikba, akkor meg veszélynek teszed magad ki.
Az arany középutat kéne megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!