Veletek is volt már olyan, hogy akibe szerelmesek voltatok, arra hasonlítani akartatok amiben csak tudtatok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 3. 20:21
11/21 A kérdező kommentje:
Azt pont nem mondtam hogy én így gondolkodnék
2022. okt. 3. 21:07
12/21 anonim válasza:
Nem mondtad, csak egyértelmű. :D Amúgy szerintem nem szégyen és nem gyerekes.
13/21 A kérdező kommentje:
Kösz, szerintem se, mondjuk 10-es állítása pont, hogy sehogy sem valós. Ki tud gondolkodni aki szerelmet érez?
2022. okt. 3. 21:11
15/21 anonim válasza:
Szerintem a "magadat is feladnád érte" maga a szerelem... Persze hozzá kell tenni, hogy sokféle megélése van, nem érzi mindenki ugyanezt, de semmiképp nem abnormális. Kíváncsi lennék, aki szerint ez gyerekes, olvasott-e már életében verset, szépirodalmat...
16/21 A kérdező kommentje:
15. Így van!<3 Ez így szép, sokféle megélése van, és néha még a ronda módján is szép. De nem mindenki képes ilyesmire, lásd 10-es.
2022. okt. 3. 21:28
17/21 anonim válasza:
Nem. Én eleve olyan voltam mint Ő. Még mielőtt ismertem volna. Többek között ezért is tetszett meg. Tudod, hasonló a hasonlót vonza. Viszont az igaz, hogy hosszabb ideje tartó kapcsolatban a párok elkezdenek hasonlítani egymásra. Nem tudatosan, csak az évek alatt "összecsiszolódnak".
18/21 anonim válasza:
Hasonlítani akarna ra = rajongás, csodalat. Volt az életemben ilyen személy. Tudtam, hogy amit érzek nem szerelem, igaz hasonló de nem az.
19/21 A kérdező kommentje:
18. Valóban lehet az is. Annyira azért nem, ahogy kettes írja: ha én is fiú lennék, hát ott vágnám el teljesen az esélyeimet a kiszemeltnél.
2022. okt. 4. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!