Mihez kezdtél magaddal 18 éves korod után?
18 évesen érettségit szereztem, két évre elmentem esti suliba, és szakmát is szereztem mellé/még egyet, mert az érettségi mellé is kaptam egyet/. Az esti sulit mellett letettem egy másik tanfolyamot is közben. 20 évesen már három szakmám volt. Elmentem dolgozni, főállásban őr voltam, mellékben burkolósegéd. A pénz nem volt rossz, de majdnem egy év után kirúgtak. Aztán költöztem, házat újítottam, most is azt csinálom, mellette meg őrködök kb mindenhol, ahova hívnak, meg estire megint suliba járok. Januárban adom be a jelentkezést egyetemre.
Közben volt egy élettársam is, de őt hamar meguntam, 1,5 év után dobtam őt, azóta olyan nagyon komoly nem volt, inkább laza kapcsolataim voltak.
Már vágynék egy komolyabbra.
Na, hát kb ennyi.
18 évesen otthagytam a sulit érettségi előtt (csak az angolt csináltam meg még előző évben), a munkahelyemen (gyorsétterem) átmentem állandósba.
Ott voltam egy pár évet, addig nem sok minden történt azon kívül, hogy a mentális állapotom napról napra rosszabb lett. Illetve volt egy 1,5 hónap, amikor egyedül elindultam egy Balkán körútra, akkor 21 voltam.
22 évesen meg lett a jogsim, felmondtam a munkahelyemen, kipróbáltam a futárkodást, de nem jött be, szóval még egy rakat más munkát is.
23 évesen volt egy öngyilkossági kísérletem. Még abban az évben visszamentem a gyorséttermi munkahelyemre, csak egy másik étterembe.
Aztán 3 hónap múlva ismét felmondtam, pedig nem kellett volna, mert apám csak átb.szott a "munkalehetőséggel", amit ígért, azóta se fizett ki... Maj még egy pár hónapot próbálkoztam más helyeken, de megint nem jött be semmi se, így harmadszorra is visszamentem ugyanoda, most ugyanarra a helyre, ahol legutóbb voltam.
Most 24 vagyok, itt vagyok most. Fogalmam sincs, hogy mihez kezdjek az életemmel, még csak azt se tudom, hogy egyáltalán mit SZERETNÉK csinálni, folyton azon filózom, hogy vajon előbb éhenhalni fogok, megfagyni, vagy öngyilkos leszek-e... Legalább már újra van stabil munkahelyem, ahonnan fogok is fizetést kapni, szóval el fogom tudni kezdeni a tartozásaim törlesztését. Legalább van egy normális kapcsolatom lassan 2 éve, bár mostanában pont nem állnak túl jól a dolgok, szóval lehet, hogy az öngyilkosság lesz a halálok. De amúgy járok pszichológushoz és csoportterápiára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!