A nagyon társasági, extrovertált emberekben mit utáltok?
Figyelt kérdés
Én azt, hogy mindenkit hivnak ide oda, partikat, unnepeket rendeznek sok sok emberrel es ugy erzem valojaban csak biodiszletnek kell ez a sok ember, mindig legyen kit meghivni, mutatni hogy milyen gazdagok, ( parti kellekek, fotosok, alomnyaralasuk levetitese stb)., Legyen kivel szelfiznk es hogy legyen aki nyomkodja a like gombokat es kommentel "milyen csinos vagy monika"2022. okt. 1. 10:17
11/12 anonim válasza:
Hogy kisajátítják a teret maguknak. Én nem csak csendben akarok lenni, de rá se vagyok kíváncsi.
12/12 anonim válasza:
Nem egy ilyen embert ismertem. Jellemzően gyávák, alattomosak, kétszínűek, akik mindig a haverjaik mögé bújtak, össze, vissza rágalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!