Mihez kezdenél az Eurojackpot pénteki közel 15 milliárd ft-os főnyereményével?
"Ukrajnának vennék egy tankot azért."
Úgy van, támogasd csak a háborút, gyökér.
13-as!
Ilyen kijelentésekért, főleg a neten nyilvánosan, már sokan kerültek bajba.
Szerintem töröltesd a hozzászólásod, mielőtt valami váratlan dolog történne nálad.
15 milliárd - 2.25 levonják adóba
így marad 12.75 ebből adományoznék vagy 4-5 milliárdot Ebből 3 milliárd csak gyerekkorházaknak műszerek, gyógyszerek, kiegészítők…
Lenne árvaházaknak, szegény embereknek is, kaja ruha) (Úgy hogy biztosan azok kapják akik valóban rászorulnak személyesen segíteni, tehát ebbôl biztosan azok kapják akik, és nincs olyan hogy a szervezetben 1-2 dolgozó kiválogatja a jókat
A maradékból segítenék a családtagjaimon aki szeretné. (piálni nem piálok, sőt se részeg közelében se és dohányozni sosem dohányoztam bele se szívtam sosem, így ez nem érint).
(Korom 20-25).
Amire költeném saját részre
📍Utazás családdal
📍Nyitnék pékség hálozatot, ahol le is lehet ülni enni-inni. (lenne croissant (vannilia, csokis, sima, pusztáciás, mogyoróvajas) Doughnut, tojás reggelire akár bacon-nel, toast… Milkshake, Forrócsoki, kakaó, tej, almáspite sok más
📍Vennék házat egyet (na hol? 😀) (Na ezt nem árulom el, lehet tippelni magunknak) és néhányat befektetési célra… még 1-2 milliárd maradna is…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!