Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van furcsa szokásod?

Van furcsa szokásod?

Figyelt kérdés
Mi az a három?

2022. szept. 28. 07:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

-Csak úgy tudom megenni a túrórudit, ha előtte lerágom róla a csokit.

-Képes vagyok 5x visszasétálni a tűzhelyhez, hogy elzártam-e a gázt.

-Nyáron is tűzforró vízzel szoktam zuhanyozni.

-Képtelen vagyok úgy fogatmosni, hogy elzárom közben a csapot.

2022. szept. 28. 17:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálam furcsábban senki sem ír a környezetemben. Én konkrétan 90 fokban fordítom el a füzetet és szó szerint fentről lefelé írok. Ezért mindig is utáltam például táblára írni mert azt nem tudtam elfordítani.

Minden nap elalvás előtt eltávolítom az ujjlenyomatokat a telefonom képernyőjéről.

Fürdés előtt mindig pisilek.

A ruháimat színsorrendben akasztom a szekrénybe.

Még itthon is rúzsozom a számat, akkor is ha nem megyek sehová.

Szeretem magában a lisztet. Most ezt nem úgy kell elképzelni hogy kilószámra eszem, de sütés-főzés közben egy-két kanállal eszem pusztán az íze miatt.

A pezsgőt csak úgy tudom meginni ha van benne eper. Amit utána megeszek.

Ha látok valahol számokat, például évszám, akkor összeadom fejben őket egészen addig amíg egyszámjegyű eredményt nem kapok.

(Hirtelen ennyi jutott eszembe, egyébként a #6-ost is én írtam.)

2022. okt. 7. 12:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Ja, és nagyon vigyázom a ruháimra. Egy szakadás nem lehet rajta, meg egy olyan folt sem ami nem jön ki.

Előző voltam.

2022. okt. 7. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!