Van furcsa szokásod?
Utálok egyenesen ülni, ezért mindig vagy keresztbe teszem a lábam, vagy felrakom az egyiket/mindkettőt a székre.
Ha ülve elmélyülten gondolkozok, hajlamos vagyok közben babrálni az alsó ajkammal. Fogalmam sincs miért.
Ha valami belemegy a szemembe, akkor végighúzom az ujjam rajta, és általában kijön. Mivel kicsi korom óta csinálom, már egyáltalán nem fáj, és az a reflex hogy becsukjam ha hozzáérek már teljesen megszűnt.
Régi magyar filmeket, sorozatokat nézek.
És amúgy is inkább európai filmeket nézek, amerikai filmeket ritkábban.
Kerulom a boltokat ahol az eladok barátkozni meg szemelyeskedni akarnak velem
Aki egyszer ketszer megbánt ignorálom igy alig vannak kapcsolataim
Nem szertek főzni hogy ne kelljen mosogatni
Az angolt brit akcentussal beszélem, nem tetszik az amerikai.
Fürdés után (is) mindig kezet mosok, ne kérdezzétek miért mert én sem tudom, megszokás.
Minden nap pontban délután 5-kor teázom.
Igazából több is van, nagyon furcsa teremtés vagyok. 23/L
Imadom a szegenyt jatszani.
Igazabol meg kiado alberletunk is van, amit oke, titkolok a munkahelyemen, mert ott kiharcolt ber van, de valamiert szeretem eljatszani a csorot.
Van egy szakadt cipom is, meg kabatom, es imadok abba atmenni a baratnoimhez. 😐 Akik meg nem kozeli ismerosok, es nem tudjak mi van, imadok puffogni az arak miatt, mikozben heti tobbszor eszunk etteremben.
A boltokban, vagy ugyintezes kozben is eloadom a nehez sorsu lanyt, es ugy latom, meg is sajnalnak, es szimpatikusabb leszek tole.
Imadok beszelgetni idegenekkel, extrem mod extrovertalt vagyok, szivesen segitek akarkinek.
Beteges modon takaritok otthon, heti 1 liter fertotlenitoszer elfogy.
Imadom a regi, egyszeru autokat. Minden parkolo Ladahoz odamegyek, es nyaladzom egy 3 percet. 😅
Gépezés közben úgy ülök a széken, mint L a Death Note-ból.
A csokikat meg az ilyen töltött izéket úgy eszem, hogy szétszedem alkotórészeire.
Kék halált kap az agyam ha véletlenül hozzáérek vagy belenyúlok valamibe, ami nedves pl. kicsöppent víz, ilyesmik.
Szeretek zenét fülhallgatón hallgatva otthon sétálgatnj fel álá néha énekelgetek is. Borzalmas :D
Szeretek rúzsokat vásárolni, gyengéim pedig millió van otthon.
Szeretek mindenféle csodaszert venni, vitaminok hajra, a szebb bőrért stb. Általában be is szedem őket, de van hogy megveszem és nem szedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!