Miért várják el ennyire borravalót?
Én nem tapasztalom, pedig sok kaját rendelek. Évek óta minden futárnak a rendelés értékétől, szállítási díjtól függetlenül egy 200-ast adok, ami 5 éve lehet egy normális borravaló volt, ma nyilván semmit nem ér. De mintha már nem is várnák, csomószor a kezembe nyomják a kaját és alig van időm oda adni nekik, mert már robognak el. Szerintem csomóan nem adnak már mostanában, így, hogy szinte mindenhol van kiszállítási díj.
Mindig meg is szokták köszönni.
Te sajnos kifogtál egy bunkót. Nyilván van ilyen is, de én tényleg heti szinten rendelek egyszer-kétszer évek óta, és sokkal több jó tapasztalatom van mint rossz.
Nekem is kedvencem, amikor jön, - helló szia, ha nem kap jattot még vissza se köszön.
Én nem adok senkinek, ahogy fentebb írták 200 ft már nem is "jatt" kategória, 500asokat meg nem fogok a futárnak adogatni, abból veszek 4 banánt.
Az biztos, hogy a mai árakkal meg megélhetési gondokkal nem jattolgatnak annyit az emberek, örülnek ha fenntudják még tartani az életszínvonalukat.
Jelképesen a kezébe nyomsz egy öt forintost, - aztán mehet!
-A farönköt hiába öntözöd, úgy sem fog kirügyezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!