Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért várják el ennyire...

Miért várják el ennyire borravalót?

Figyelt kérdés
Tegnap rendeltem egy pizzát, majd mikor kihozta a futár fizettem, majd mikor már köszöntem volna el, azt mondta, hogy szerinte én elfelejtettem valamit. Mondtam is neki, hogy nem tudom miről beszél. Majd azt mondta, hogy illene adni borravalót, ha már ekkora nagy házban lakok, akkor miért sajnálom? Ekkor nagyon ideges lettem, de nem szóltam neki semmit. Hallottam hasonló történeteket, hogy sok futár igényelte a borravalót, de velem ilyen meg nem történt. Miért ilyenek ezek? Mit gondoltok erről?

2022. szept. 27. 14:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Foodpandán/wolton minden drágább kb 30 %-kal, mert nyilván annyival drágább, amennyit leszednek a szolgáltatók.
2022. szept. 27. 21:51
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

Én nem tapasztalom, pedig sok kaját rendelek. Évek óta minden futárnak a rendelés értékétől, szállítási díjtól függetlenül egy 200-ast adok, ami 5 éve lehet egy normális borravaló volt, ma nyilván semmit nem ér. De mintha már nem is várnák, csomószor a kezembe nyomják a kaját és alig van időm oda adni nekik, mert már robognak el. Szerintem csomóan nem adnak már mostanában, így, hogy szinte mindenhol van kiszállítási díj.

Mindig meg is szokták köszönni.

Te sajnos kifogtál egy bunkót. Nyilván van ilyen is, de én tényleg heti szinten rendelek egyszer-kétszer évek óta, és sokkal több jó tapasztalatom van mint rossz.

2022. szept. 27. 23:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kedvencem, amikor jön, - helló szia, ha nem kap jattot még vissza se köszön.

Én nem adok senkinek, ahogy fentebb írták 200 ft már nem is "jatt" kategória, 500asokat meg nem fogok a futárnak adogatni, abból veszek 4 banánt.

Az biztos, hogy a mai árakkal meg megélhetési gondokkal nem jattolgatnak annyit az emberek, örülnek ha fenntudják még tartani az életszínvonalukat.

2022. szept. 28. 12:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Jelképesen a kezébe nyomsz egy öt forintost, - aztán mehet!

-A farönköt hiába öntözöd, úgy sem fog kirügyezni!

2022. szept. 28. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!