Mit gondoltok a sorozatgyilkosokról?
Szerintetek lenyűgözőek vagy inkább undorítóak?
Számomra annyiban lenyűgözőek hogy mennyire átjárnak más eszén..
Én mindig a viszkissel tudok párhuzamot vonni.Mármint olyan szempontból, hogy ő mikor megszökött és menekült és bujkált, akkor nehezen bírta ezt a stresszt, hogy üldözik, a nyomában vannak és bármikor rátörhetik az ajtót.Egyszerűen nem tudott együtt élni ezzel a gondolattal és a végén már várta hogy vége legyen elkapják, mert az jelentette a megnyugvást számára.
Most ezzel szemben egy sorozatgyilkos agya egészen másképp működik.Ő kifejezetten élvezi azt hogy utána nyomoznak, legalábbis legtöbb esetben.Nem teljesen van tudatában hogy mit tesz és milyen következményekkel járhat , nincs félelemérzet.
A legtöbb sorozatgyilkos azért követhet el sorozatos bűncselekményt, mert nem indulatból teszi amit tesz, hanem higgadtan, átgondoltan, megfontoltan.Viszont mindig hibáznak, ami a vesztüket okozza.
Persze biztosan létezik olyan sorozatgyilkos akit nem sikerült,nem sikerül elkapni.De ma már nagyon fejlett, modern a bűnügyi felderítés.Jó eséllyel kapják el az illetőt.
Számomra csak annyiba érthetetlen hogy sokan látják hogy gyanúsak pl Jeffre Dahmernél is a mellette lakó jó persze ott a rendőrök voltak a hibásak hogy nem mentek ki soha
De akkor is több ember is észre vehette volna vagy a hangokat hallhatta volna
Ennyibe nem értem és ennyibe érdekesek számomra hogy nem egy emberrel végeztek és ez ennyire nem tűnt fel több embernek vagy maga a hullák eltűntetése gyanu keltés nélkül
#14 Kizárólag akkor fordulna meg egyáltalán a fejemben hogy valaki embereket öl, ha a saját szememmel látnám ahogy a lakásából vonszol ki egy hullát. Semmilyen más esetben nem gondolnék arra, hogy az illető egy sorozatgyilkos. Konkrétan jöhetne hullaszag lakásából, és csak arra gondolnék, hogy nem tartja tisztán a lakást.
Hajnali háromkor vághatná darabokra az áldozatai hulláját, és azt gondolnám, hogy oh, biztos csak munkanélküli, szóval nappal alszik, és éjszaka zajong. Ha néha hallanék egy-egy kiáltást a lakásából, csak legyintenék egyet; eddig mindenhol ahol éltem volt üvöltözés.
Most csak magamból indultam ki, de szinte biztosra veszem, hogy ez az átlag emberek hozzáállása. Sosem fordulna meg a fejükben hogy gyilkosok élnek a környezetükben + ugye mindenki a saját dolgával foglalkozik, nem pedig azzal hogy más éppen mit csinál. Erőnek erejével kell bebizonyítani egy emberről hogy ő szörnyeteg, de sokan talán még így sem fognák fel teljes súlyában, hogy ez mit jelent.
Ez pedig nem dahmer érdeme.
Az egyetlen dolog amiben tényleg rafkós volt dahmer az az áldozatainak kiválasztása, hiszen pontosan tudta hogy a meleg színesbőrűek eltűnése nem fogja érdekelni a rendőrséget.
De ha ezt lenyűgözőnek találod, arra nem tudom mit lehet mondani..
Nem szeretem a sorozat gyilkosokat
Mindig le spoiler ezik a rész végét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!